Rămâi conectat

Sport

Voinţa Savini Due Sebeş-CSM Satu Mare 27-18 *Băieţii lui Weber au urcat pe poziţia a doua după această victorie

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vointa Savini Due Sebes - HCM Fagaras44Trupa de handbal masculin din judeţul Alba, Voinţa Savini Due Sebeş a câştigat meciul programat astăzi în sala Florin Fleşeriu din Sebeş în compania echipei CSM Satu Mare cu scorul 27-18 la pauză fiind 12-10.

Cu toate că nu au avut parte de aceeaşi atmosferă de care au beneficiat ieri fetele de la HC Alba Sebeş, băieţii pregătiţi de Alexandru Weber au impus ritmul partidei şi în cele din urmă au fost declaraţi învingători în faţa unei formaţii puternice. În prima parte meciul a fost unul echilibrat însă la pauză Voinţa Savini Due Sebeş a intrat cu avantaj la cabine, scor 12-10. În cea de a doua parte gazdele au făcut spectacol, dovadă diferenţa mare de pe tabelă de la finalul partidei, care a fost de nouă goluri în favoarea sebeşenilor. Fanii prezenţi în sala din Sebeş au fost răsplătiţi cu spectacol, în ultimele 10 minute ale partidei, elevii lui Weber jucând un handbal foarte frumos. „A fost un meci foarte bun pe care l-am controlat de la început până la sfârşit. Pe final băieţii au făcut spectacol pentru publicul prezent în sală. Mulţumim galeriei care a fost alături de noi şi sperăm că la următorul meci să obţinem o victorie mai clară. Îi felicit pe băieţi pentru cum au jucat” a declarat Alexandru Weber, antrenor Voinţa Savini Due Sebeş. În acest meci au ieşit la rampă din nou portarii echipei din judeţul Alba, Cornel Medrea având câteva intervenţii extraordinare, iar Liviu Moga apărând în ultimele 5 minute ale partidei 4 lovituri de la şapte metri ale adversarilor.

Pentru Voinţa Savini Due Sebeş au marcat: Alin Cărăgui – 9 goluri, Adrian Cunţan – 4, Adrian Ţone – 3, Iulian Grozav – 2, Florin Baciu – 2, Mihai Macarie – 2, Vlad Breazu – 2, Cristin Suciu – 2 şi Raul Muntean – 1.

La oaspeţi au punctat: Cosmin Chira – 7 goluri, Marian Clipea – 4, Ioan Morar – 4, Florin Mateş – 2 şi Andrei Popa – 1.

Divizia A de handbal masculin se va întrerupe pentru o perioadă de 3 săptămâni, Voinţa Savini Due Sebeş urmând să joace abia în 16 martie în deplasare contra HC Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea