Rămâi conectat

Sport

Voinţa Savini Due Sebeş a trecut fără emoţii de HC Sibiu cu scorul de 28 – 18 (15 – 5), astăzi în Sala Florin Fleşeriu

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vointa Savini Due Sebes  8Formaţia HC Sibiu este cel mai întâlnit adversar de către Voinţa Savinie Due Sebeş, de la înfiinţare. Cele două echipe s-au luptat şi anul trecut în Divizia B, de fiecare dată învingătoare ieşind echipa lui Alexandru Weber. Istoria partidelor şi-a urmat şi astăzi cursul, Voinţa Sebeş învingând cu scorul de 28-18, 15-5 la pauză.

În această lună, octombrie, Voinţa Savini Due Sebeş împlineşte un an de la înfiinţare. Pentru a sărbători această realizare, formaţia de handbal masculin a reuşit să câştige toate meciurile programate în această lună, 4 la număr. Meciul de astăzi a fost unul uşor pentru Voinţa Sebeş, care s-a impus la final fără nicio emoţie. „A fost un meci pe care l-am controlat în întregime. Îi felicit pe băieţi pentru efortul depus şi pentru victoria obţinută pe teren propriu. Fanii au fost extraordinari şi le mulţumim pentru că ne-au aplaudat tot meciul. Sunt mulţumit de munca pe care o depunem în echipă, acest rezultat observându-se în clasament, unde suntem doar la 3 puncte distanţă de liderul CSM Oradea.” a afirmat tehnicianul formaţiei Voinţa Savini Due Sebeş, Alexandru Weber.

Pentru Voinţa Sebeş au marcat: Mihai Macrie – 7 goluri, Lucian Preda – 4, Iulian Grozav – 3, Vlad Breazu – 3, Adrian Ţone – 3, Alin Caragui – 2, Adian Cunţan – 1, Iancu Mărginean – 1 şi Raul Muntean 1. Competiţiile de handbal masculin vor lua o pauză de 3 săptămâni, următorul meci al formaţiei din Sebeş fiind programat pe 10 noiembrie, în deplasare, contra formaţiei ACS Academia Handbal Baia Mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea