Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Voinţa Savini Due Sebeş a făcut un meci mare pe terenul echipei CSM Satu Mare şi s-a impus cu 24 – 22

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vointa Savini Due Sebes handbal 16Formaţia de handbal masculin, condusă de Alexandru Weber a făcut deplasarea la echipa clasată pe prima pozitie în Divizia A, CSM Satu Mare. Meciul se anunţa unul foarte dificil, însă Voinţa Savini Due a prins o zi excelentă şi s-a impus cu scorul de 24-22 (12-14) pe un teren unde este foarte greu de câştigat.

*Victorie plătită cu sânge

Cu toate că s-au văzut conduşi la pauză cu 14-12, băieţii lui Alexandru Weber nu au lăsat steagul jos şi s-au mobilizat, reuşind în ultimele 10 minute ale partidei să recupereze din avantaj şi să treacă la conducerea partidei. Din minutul 41, Voinţa Sebeş a rămas fără conducător de joc, Cristian Suciu, fiind transportat de urgenţă la spital după un atac dur din partea unui adversar. Totuşi, îngerii păzitori ai formaţiei de handbal masculin din municipiul Sebeş au fost portarii, Cornel Medrea şi Radu Balasz, care au reuşit 6, respectiv 7 intervenţii decisive. „Am avut parte de un meci foarte dur, însă din care am ieşit cu fruntea sus şi am reuşit să învingem echipa aflată la egalitate de puncte, 12 cu liderul CSM Oradea. Am plătit scump această victorie şi îi felicit pe băieţi. Au fost momente în meci când am luptat împotriva arbitrilor, dar până la urmă, cu ajutorul portarilor, ne-am desprins şi am câştigat. a declarat Alexandru Weber, antrenorul Voinţei Savini Due Sebeş.

Golurile echipei din Sebeş au fost marcate de: Adrian Ţone – 9, Cristian Suciu – 3, Alin Caragui – 3, Adrian Cunţan – 3, Macarie Mihai – 2, Iulian Grozav – 2, Florin Baciu – 1 şi Raul Muntean – 1. Cu această victorie, Voinţa Savini Due Sebeş a urcat pe poziţia secundă în campionat, iar meciul următor este programat joi, în sala Florin Fleşeriu, contra formaţiei HC Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea