Voicu Paul: „După prea mulți ani, canalul colector ce pleacă de la Schit va fi curățat integral”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Paul Voicu a postat astăzi pe pagina sa de socializare câteva imagini de la întâlnirea cu directorul local al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Ispas Aurel, împreună cu prefectul Nicolae Albu, în urma ședinței hotărând începerea colmatarea canalului colector de la Schit, până la vărsare.

„Azi, am avut o întâlnire cu directorul local al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Ispas Aurel. A participat și prefectul județului Alba, Nicolae Albu.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Începând de mâine, pentru prima dată după prea mulți ani, canalul colector ce pleacă de la Schit ( str. Francesca-Mircea Eliade) va fi curățat integral. Adică, inclusiv în zona magazinului Kaufland, până la vărsare.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Cu toate că noi îl întreținem de mulți ani, există sectoare colmatate, fapt ce împiedică preluarea apelor pluviale din Zona Schit. Vom acorda tot sprijinul operatorului desemnat de ANIF. Îi rog și pe proprietarii de terenuri, intersectate de acest canal, să permită accesul pentru lucrări.

Soluția finală ar fi ca el să intre, obligatoriu, în proprietatea orașului. Acest canal trebuie redimensionat, conform situațiilor hidrologice actuale, și adus la capacitatea de preluare a apelor”,

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei