Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vlădia (CSM Lugoj), la Performanţa Ighiu! Fabian Himcinschi a semnat cu echipa condusă de tatăl său

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vladia Performanta Ighiu 1Fundaşul Flavius Vlădia (CSM Lugoj) şi-a găsit rapid echipă după ce ASU Poli Timişoara a renunţat la serviciile sale, din motive ce nu au ţinut de randamentul fotbalistic şi a semnat cu divizionara terţă Performanţa Ighiu, echipă ce se va bate la promovarea în eşalonul secund! De asemenea, atacantul Fabian Himcinschi a semnat astăzi un contract cu Performanţa Ighiu, pentru un sezon, urmând să fie antrenat de tatăl său, la fel ca şi la Unirea Alba Iulia în 2011!

*Adorian Himcinschi: „Fabi va fi pentru mine un jucător ca toţi ceilalţi”

Fabian Himcinschi, atacantul în vârstă de 22 de ani revine după 5 ani sub comanda tatălui său. Vârful plecat în 2011 la Empoli nu a jucat în ultimele 6 luni, după ce a fost legitimat la Dinamo şi Poiana Câmpina, iar acum a acceptat o nouă provocare, deşi concurenţa în avanposturile Performanţei va fi acerbă, R. David, S. Szekely şi S. Turuş având pretenţii la primul unsprezece. Fabian Himcinschi Dinamo1Acasă Fabian va face parte din familie, însă la stadion va fi, din punctul meu de vedere un jucător ca oricare altul„, a precizat antrenorul Adorian Himcinschi despre oportunitatea de a lucra iar cu fiul său.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Revenind la Vlădia, jucătorul remarcat la CSM Lugoj poate evolua şi în linia de mijloc şi a atras atenţia prin prestaţiile sale, fiind curtat şi de Gaz Metan Mediaş.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani este al 6-lea transfer al verii pentru gruparea condusă de Adorian Himcinschi şi va concura în centrul defensivei cu Mintaş (alt nou-venit de la Cetate Deva), Ov. Turuş şi Rodean.

Noi l-am vrut pe Vlădia, am negociat în ultima perioadă şi nu ne interesează ce ce nu a rămas la ASU Poli. Este o achiziţie dorită şi ne bucură că am reuşit să-i obţinem semnătura şi să-l înregimentăm. Dacă au apărut aceste probleme cu ASU Poli am reuşit să le speculăm„, a comentat Adorian Himcinschi.

 

Conform pressalert.ro, „ieri, ASU Politehnica l-a anunțat pe Flavius Vlădia (foto, stânga, în tricou cu „adidas” şi ghete roz), sosit de la CSM Lugoj, că nu va mai miza pe el. Motivul nu e randamentul fundașului timișorean, ci jignirile pe care acesta le-ar fi adus clubului și suporterilor alb-violeți în trecut și manifestate (și) prin intermediul celei mai cunoscute rețele de socializare. Remarcat în ultimele două sezoane la CSM Lugoj, Flavius Vlădia a venit inițial în probe la ASU Poli și a convins rapid, el fiind în ultimul an și în atenția lui Gaz Metan. Jucătorul de 24 de ani a fost reținut pentru stagiul maghiar, dar apoi situația sa s-a schimbat. Postările sale de pe Facebook au fost reclamate de fanii lui ASU Poli pe forumul druckerilor.”

Până în prezent, Performanţa Ighiu este extrem de rapidă pe piaţa transferurilor, achiziţionându-i pe Tiut şi Bold (Metalurgistul Cugir), Mintaş, Făgărăşanu şi Boldea (Cetate Deva), Vlădia (CSM Lugoj) şi F. Himcinschi (liber de contact).

Sursa foto: pressalert.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea