Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vlad Ignat a ajuns la Corona Braşov! Portarul albaiulian va fi coechipier cu Florin Ilie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Portarul albaiulian Vlad Ignat va evolua la nou-promovata Corona Braşov, unde va fi coechipier cu alţi ex-unirişti, Florin Ilie şi Răzvan Dâlbea. Goalkeeperul în vârstă de 18 ani a acceptat această provocare, după ce câteva zile s-a pregătit, pe rând, cu Pandurii Tg. Jiu şi UTA Arad, în cursul săptămânii trecute. „Eu cred că am făcut o alegere bună şi sper să fie un pas important al carierei. Mâine vom semna şi contractul,”, a spus jucătorul format de Unirea Alba Iulia.

Ignat a părăsit Unirea Alba Iulia în 2011 pentru a pleca la Valladolid, de unde a revenit în ţară în acest an. În luna ianuarie, Vlad Ignat a suferit o gravă accidentare la cotul stâng, iar gruparea spaniolă ar fi dispusă să-l împrumute pentru un sezon, până în anul 2014, când va deveni liber. Curtat de Nottingham Forest, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” sau Atletico Madrid, Vlad Ignat a ales să meargă în 2011 la Valladolid, unde lucrurile mergeau bine pentru el până în luna ianuarie, când a suferit o fractură la cot. Ignat, coleg la naționala under 17 cu stelistul Cojocaru, a fost operat și a avut nevoie de 23 de puncte de sutură și câteva luni bune de pauză forțată, iar acum încearcă să reintre în circuit.

*I. Stan la Chiajna, Selagea la Rapid, 11 unirişti în Liga 1!

FC Unirea Alba Iulia a dispărut de pe harta fotbalului românesc, dar 11 jucători care au trecut prin curtea „alb-negrilor” evoluează acum în Liga 1. De asemenea, fundaşul Ionuţ Stan a semnat pentru patru sezoane cu Concordia Chiajna, după ce a fost în vederile vicecampioanei Pandurii Tg. Jiu. Este vorba de N. Stanciu (Steaua), C. Cristea (Pandurii), Al. Giurgiu (Astra Giurgiu) – participanţi în cupele europene, I. Stan (Concordia Chiajna), V. Ignat şi Fl. Ilie (Corona Braşov), Mincă (CFR Cluj) – toţi crescuţi de Unirea Alba Iulia, I. Neag („U” Cluj), D. Tătar (FC Braşov), aiudenii S. Szekely (ACS Poli Timişoara),  Dâlbea (Corona Braşov), în vreme ce un alt talent albaiulian, internaţionalul Gicu Grozav a plecat de la Petrolul Ploieşti la Terek Groznîi. În plus, Selagea a ajuns la Rapid Bucureşti, iar Rareş Moga este curtat de Metalurgistul Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea