Viorica Dăncilă pregătită să intre în cursa pentru prezidențiale: ‘Nu vreau să creadă că sunt un om laș’

Viorica Dăncilă pregătită să intre în cursa pentru prezidențiale: ‘Nu vreau să creadă că sunt un om laș’

Viorica Dăncilă anunță că e pregătită să intre în cursa pentru prezidențiale: „Nu vreau să creadă că sunt un om laș. Dacă partidul îmi va cere acest lucru, voi candida”,a declarat Dăncilă la DC News.

Premierul a precizat că dorește să susțină un alt candidat, dar că dacă PSD nu va avea o altă soluție și va fi nevoită să intre în cursă va face acest lucru, dacă va fi mandatată de forurile de conducere ale PSD.

„Vrem să avem un candidat care să maximizeze șansa PSD. Noi am pornit de la un scor de 20% , președintele partidului este arestat și nu este ușor. Am încredere în activul partidului și în cetățeni că vor merge pe drumul care oferă o mai mare deschidere. Am vorbit în partid și i-am introdus pe toți cei care și-au exprimat opținea de a candida. În sondaje am introdus și un alt candidat, nu dau nume.

Nu am luat încă în calcul acest lucru. Am considerat că vom merge cu un candidat iar eu, ca președinte, îl voi susține. Nu vreau să creadă că sunt un om laș dacă partidul îmi va cere acest lucru, voi candida”, a declarat Dăncilă.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...