Rămâi conectat

Politică Administrație

Viorica Dăncilă pregătită să intre în cursa pentru prezidențiale: ‘Nu vreau să creadă că sunt un om laș’

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viorica Dăncilă pregătită să intre în cursa pentru prezidențiale: ‘Nu vreau să creadă că sunt un om laș’

Viorica Dăncilă anunță că e pregătită să intre în cursa pentru prezidențiale: „Nu vreau să creadă că sunt un om laș. Dacă partidul îmi va cere acest lucru, voi candida”,a declarat Dăncilă la DC News.

Premierul a precizat că dorește să susțină un alt candidat, dar că dacă PSD nu va avea o altă soluție și va fi nevoită să intre în cursă va face acest lucru, dacă va fi mandatată de forurile de conducere ale PSD.

„Vrem să avem un candidat care să maximizeze șansa PSD. Noi am pornit de la un scor de 20% , președintele partidului este arestat și nu este ușor. Am încredere în activul partidului și în cetățeni că vor merge pe drumul care oferă o mai mare deschidere. Am vorbit în partid și i-am introdus pe toți cei care și-au exprimat opținea de a candida. În sondaje am introdus și un alt candidat, nu dau nume.

Nu am luat încă în calcul acest lucru. Am considerat că vom merge cu un candidat iar eu, ca președinte, îl voi susține. Nu vreau să creadă că sunt un om laș dacă partidul îmi va cere acest lucru, voi candida”, a declarat Dăncilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de milion, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de milion, lansată în SEAP Primăria orașului Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru semnarea unui contract de concesiune a Serviciului Public de gestionare a câinilor fără stăpân din localitate. Valoarea totală estimată a contractului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea