”VINo să încălzești un suflet” cu Clubul LEO Alba Iulia Fortress, de 1 Decembrie! Campanie în sprijinul lui Sebastian Susman, un băiețel de 11 ani, diagnosticat cu leucemie

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Clubul LEO Alba Iulia Fortress va participa la evenimentele organizate cu ocazia zilei de 1 Decembrie prin intermediul proiectului “VINo să încălzești un suflet”. Membrii clubului vor avea amplasat un cort în Parcul Cetății unde îi vor aștepta atât pe locuitorii orașului nostru, cât și pe turiștii care serbeaza Marea Unire în Alba Iulia, să servească un pahar de vin fiert, ceai sau ciocolata caldă, acest lucru fiind posibil în schimbul unei donații.

Banii strânși din donațiile oferite pentru băuturi se vor îndrepta înspre un caz umanitar din orașul nostru. Mai exact, înspre Sebastian Susman, un băiețel în vârstă de 11 ani. El locuiește în Alba Iulia, România și a fost diagnosticat cu leucemie. A fost internat la spitalul din Cluj Napoca unde a început un tratament cu citostatice, iar acum se află la un spital din München, la terapie intensivă într-o stare destul de complicată. Medicii de acolo încearcă să îi identifice bacteria din cauza căreia corpul băiatului nu răspunde la tratamentul cu citostatice pentru a-l trata.

ELIT

Tot la standul nostru, doritorii vor avea posibilitatea să doneze si pentru secția de pediatrie din cadrul Spitalului Județean Alba. În schimbul donațiilor, aceștia vor primi globuri pictate manual de membrii clubului împreună cu copiii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Alba Iulia.

Vă așteptăm, așadar, în număr cât mai mare la cortul clubului nostru din Parcul Unirii începând cu data de joi, 30.11.2017 până sâmbătă 02.12.2017 atât pentru o băutură caldă, cât și pentru a contribui la ajutorul celor aflați în nevoie!

Clubul LEO Alba Iulia Fortress

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419