Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VINERI: Tânărul din Alba, TUDOR MAN, LIVE, la Vocea României. Haideţi SĂ-L SUSŢINEM! Votaţi nr 23 la 1276!!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tudor man 1Un alt concurent va reprezenta judeţul Alba, în etapa live-urilor, la celebra emisiune Vocea României. După ce Maria Şimandi, tânăra din Aiud, a impresionat o ţară întreagă săptămâna trecută şi a reuşit să adune cele mai multe voturi din partea românilor, mergând astfel mai departe în concurs, Tudor Man, din Teiuş, va urca vineri pe scenă, pentru a susţine primul său live. Pentru a merge mai departe în concurs, are nevoie de susţinerea noastră.  Un mesaj cu numărul  „23” la 1276 îl poate ajuta pe Tudor să continue aventura vieţii lui la Vocea României.  Şi prietenii din Alba Iulia au plecat să-l susţină de acolo, din sală. Îl vom vedea pe micile ecrane, mâine, de la ora 20.30.

 A trecut de preselecţii, a reuşit să impresioneze publicul şi pe juratul Tudor Chirilă la audiţiile pe nevăzute, a trecut şi de duel, iar acum se va „lupta” în etapa live-urilor la celebra emisiune „Vocea României”. Tudor Man, tânărul din Teiuş va susţine vineri, 28 noiembrie, primul live pe „ringul”  de la marele show naţional Vocea României. Are o voce aparte şi merită să aspire la marele titlu, şi asta o demonstrează toate probele de care a trecut până acum.

 Tudor ne-a spus că momentul lui va fi unul sensibil, dedicat în special publicului de acasă.

 În această etapă a live-urilor fiecare antrenor aduce în faţa românilor câte patru voci de excepţie din echipa sa. Acestea vor încerca să cucerească publicul pentru a-şi îndeplini visul prin muzică. La finalul ediţiei, doar doi concurenţi din fiecare echipă vor merge mai departe. Prima alegere va aparţine celor din faţa micilor ecrane. După ce concurenţii unuia dintre antrenori îşi vor termina prestaţiile, cei de acasă îşi vor putea vota preferatul până intră în scenă următoarea serie de patru concurenţi. Concurentul care adună cele mai multe voturi dintr-o echipă va trece direct în faza următoare. Din cele trei voci rămase, antrenorul va mai alege încă o voce, iar pentru două dintre ele, concursul se va încheia.

 Tudor Man are 29 de ani şi este născut în Blaj. A fost crescut de părinţi la Teiuş, până la vârsta de 18 ani, când şi-a luat viaţa “în piept” şi a decis să se mute singur la Alba Iulia. A activat ca solist în trupa “The Hearts”, susţinând nenumărate concerte atât în localuri cât şi la evenimente speciale. De asemenea, este cunoscut şi ca showman de karaoke. De aproximativ 2 ani s-a mutat în Bucureşti să-şi “caute viaţa”. Ştie că vrea o carieră în muzică şi consideră că aici se poate face muzică la un alt nivel.

 Aşadar, vineri seara, VOTAŢI Tudor Man, cu un mesaj cu nr „23” la 1276! Baftă MAN!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea