Rămâi conectat

Curier Județean

Vineri şi sâmbătă, bolile de inimă au îndoliat trei familii din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

La solicitarea facută de familii, Poliţia şi Ambulanţa din Cugir s-au deplasat în zilele de 15 şi 16 martie, la domiciliul a trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, toate trei găsite decedate în casă. Primele doua cazuri au fost înregistrate vineri, 15 martie, mai intâi la casa lui B.V, 54 de ani, domiciliat în satul de munte Feţeni, localitate arondată Cugirului, iar apoi oamenii legii şi salvarea s-au deplasat la o altă locuinţă, pe strada Constructorului, unde a fost găsit tot decedat in casă, V.N, în vârstă de 45 de ani.

În ambele situaţii, cauza deceselor, fiind potrivit medicului de gardă de la Spitalul din Cugir, infarct miocardic. Dacă decedatului din cătunul Feţeni, adus la morga Spitalului Cugir i s-a facut autopsierea de către medicul legist, in celălalt caz, familia n-a pretins acest lucru motivând că acesta sufera de afecţiuni grave la inimă.
Cel de-al treilea caz s-a petrecut în dimineaţa zilei de sâmbătă la locuinţa bătrânei B.A, 84 de ani, din cartierul Cindeni, găsită decedată de catre familie ca urmare a unui stop cardio respirator. Conform surselor, in toate cele trei situaţii nu există elemente suspecte care să fi provocat decesele.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul judeţean dintre Sălciua de Sus şi Teiuş va fi modernizat. Vor fi lucrări la 7 poduri, se vor amenaja piste de biciclete, iar trecerile de pietoni vor fi semnalizate cu fotovoltaice

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul judeţean dintre Sălciua de Sus şi Teiuş va fi modernizat. Vor fi lucrări la 7 poduri, se vor amenaja piste de biciclete, iar trecerile de pietoni vor fi semnalizate cu fotovoltaice Reabilitarea și modernizarea drumului județean care pornește de pe Valea Arieșului, din   Sălciua de Sus (DN 75), străbate zona Munților Apuseni și face […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea