VINERI: Se redeschide Terasa Mira Summer din Cetatea Alba Carolina, cu un concert marca „Good Day”

După mai bine de o lună de zile în care au aşteptat deschiderea teraselor din Şanţurile Cetăţii Alba Carolina, albaiulienii dar şi turiştii au în sfârşit ocazia de a se bucura, la fel ca şi anul trecut, de binecunoscuta Terasă Mira Summer care îşi redeschide „porţile” printr-un concert susţinut de formaţia „Good Day”, vineri, 5 iulie de la ora 21.30.

Situată în acelaşi loc, la fel ca şi vara precedentă, în Şanţurile Cetăţii, pe latura sudică, terasa găzduieşte o capacitate de 200 de persoane şi va funcţiona pe timp de zi, când albaiulienii pot servi o cafea, se pot răcori cu o bere, o limonadă sau o îngheţată etc. dar şi pe timp de seară, când distracţia va fi asigurată de diferite petreceri tematice, muzică live, karaoke şi alte surprize.

Marea deschidere va avea loc vineri, când formaţia „Good Day” va susţine un concert de muzică live, la care vor fi ascultate cele mai tari hituri româneşti dar şi străine, la o petrecere care va ţine până după miezul nopţii. Organizatorii promit o seară de neuitat, iar pentru a fi sigur că nu ratezi deschiderea unor lungi petreceri de vară ai la dispoziţie numărul de telefon 0746 721 715, pentru a rezerva o masă alături de prietenii tăi.

INFORMARE COVID-19

Vă prezentăm mai jos câteva imagini de la petrecerile de anul trecut:

 

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

1 comentariu

cetatean 5 iulie 2013 at 8:00

Daca tot doar cu toaletele alea imputite zise „ecologice” va afisati si anu asta atunci sunteti de…..Nu inteleg cum auoritatile sanitare va dau voie sa functionati fara sa aveti o toaleta decenta….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...