Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VINERI: Se redeschide Terasa Mira Summer din Cetatea Alba Carolina, cu un concert marca „Good Day”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După mai bine de o lună de zile în care au aşteptat deschiderea teraselor din Şanţurile Cetăţii Alba Carolina, albaiulienii dar şi turiştii au în sfârşit ocazia de a se bucura, la fel ca şi anul trecut, de binecunoscuta Terasă Mira Summer care îşi redeschide „porţile” printr-un concert susţinut de formaţia „Good Day”, vineri, 5 iulie de la ora 21.30.

Situată în acelaşi loc, la fel ca şi vara precedentă, în Şanţurile Cetăţii, pe latura sudică, terasa găzduieşte o capacitate de 200 de persoane şi va funcţiona pe timp de zi, când albaiulienii pot servi o cafea, se pot răcori cu o bere, o limonadă sau o îngheţată etc. dar şi pe timp de seară, când distracţia va fi asigurată de diferite petreceri tematice, muzică live, karaoke şi alte surprize.

Marea deschidere va avea loc vineri, când formaţia „Good Day” va susţine un concert de muzică live, la care vor fi ascultate cele mai tari hituri româneşti dar şi străine, la o petrecere care va ţine până după miezul nopţii. Organizatorii promit o seară de neuitat, iar pentru a fi sigur că nu ratezi deschiderea unor lungi petreceri de vară ai la dispoziţie numărul de telefon 0746 721 715, pentru a rezerva o masă alături de prietenii tăi.

Vă prezentăm mai jos câteva imagini de la petrecerile de anul trecut:

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea