Rămâi conectat

Cultură Educație

VINERI: Romanul anului, lansat la Cugir. „Perechea dragoste, perechea moarte”, autor Flaviu George Predescu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 29 martie 2019, începând cu ora 17.00, la Centrul Cultural Cugir va avea loc lansarea romanului „Perechea dragoste, perechea moarte” scris de către Flaviu George Predescu și apărut la editura Rao, 2018. Dedicată victimelor incendiului de la clubul Colectiv din 2015, cartea surprinde o poveste de dragoste dintre Laurențiu și Roberta, doi tineri care trăiesc fiecare în felul lui experiența devastatorului incendiu.

Alături de autor vor fi directorul Centrului Cultural Cugir, doamna Dianae Dobrean, precum și scriitorii Daniela Floroioan și Dorin N. Uritescu, care vor prezenta cartea.

Un juriu condus de către criticul literar Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din România, a desemnat „Perechea dragoste, perechea moarte” ca fiind romanul anului 2017/2018, la Colocviile Romanului Românesc, care au avut loc anul trecut, în octombrie, la Alba Iulia.

Membru al Uniunii Scriitorilor din 2012, F. Predescu a mai fost premiat pentru romanul „Softul GE”, cu premiul „Călătorul” pentru debut în roman în anul 2016, dar și pentru volumul de poezii „Secretul secretelor”, în 2013, de către filiala Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România.

Flaviu George Predescu este absolvent al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Facultatea de Drept și al Facultății de Psihologie din cadrul Universității București.

„Dedic această lansare tatălui meu, Constantin Predescu, care pe data de 29 martie împlinește 69 de ani, ocazie cu care îi transmit sănătate și puterea de a merge înainte”, a declarat Flaviu Predescu în exclusivitate pentru Ziarul Unirea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea