Rămâi conectat

Ştirea zilei

VINERI: Preşedintele Iohannis vine la Alba Iulia. Își va lansa cartea “EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”, la Târgul de Carte „Alba Transilvana” și va asista la prezentarea Gărzii Cetății Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preşedintele Iohannis se va afla, vineri, la Alba lulia, unde își va lansa cartea “EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”, și va asista la prezentarea Gărzii Cetății Alba Carolina.

Potrivit programului anunțat de reprezentantul administrației prezidențiale, șeful statului se fa afla la Târgul de Carte „Alba Transilvana” la ora 16.00, iar la ora 17.45 va fi în Cetatea Alba Carolina.

Construit ca un ghid care prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări cu care se confruntă în prezent, volumul este o invitaţie la dezbatere, analiză şi cunoaştere adresată în special celor tineri.

Nu întâmplător cartea preşedintelui Klaus lohannis a fost lansată chiar în anul în care România a preluat preşedinţia Consiliului Uniunii şi în anul alegerilor europarlamentare.

Târgul de Carte „Alba Transilvana”, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Biblioteca Judeţeană “Lucian Blaga” Alba, are loc în perioada 6 – 8 iunie 2019, la Alba Iulia. Tot la sfârşitul acestei săptămâni se desfăşoară, aici, „Zilele Municipiului Alba lulia – Alba Fest 2019″.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină La etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice: Greacă Veche, Latină, desfășurată în perioada 25 – 28 aprilie a.c., la Timișoara, cei nouă elevi ai Seminarului Teologic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea