Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vineri, ora 15.00, Metalurgistul Cugir – CSM Școlar Reșița | Este derby sub Drăgana!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir și CSM Școlar Reșița se înfruntă vineri, de la ora 15.00, sub Drăgana, prefigurându-se un joc “de totul sau nimic” pentru formații ce și-au anunțat pretențiile de accedere în eșalonul superior.

Putem spune că pe “Arena CSO” avem parte de un derby al echipelor cu pretenții chiar dacă pozițiile din ierarhie nu indică acest lucru: “roș-albaștrii”, invincibili în acest sezon, locul patru (12 puncte), iar “rosso-nerii” din Banat – poziția a 9-a, cu 8 puncte. Gruparea din Valea Domanului are vânt bun din pupă după ce runda trecută a scurcircuitat ferm pretențiile uniriste și, deși este poziționată în zona neutră a ierarhiei, cu siguranță nu renunță la lupta la vârf.

O revenire importantă în tabăra cugireană, Făgărășanu, însă, în continuare vor absenta Șt. Radu, Vărărean și G. Goronea. “Vrem să confirmăm victoria de la Deva și să legăm două succese. Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri, în compania principalei pretendente la promovare, cotată cu cele mai mari șanse. Nu ne temem de nimic, respectăm Reșița ca pe orice adversar din serie și trebuie să fim atenți și vigilenți. Ne așteaptă un joc dificil, dar avem încredere în forțele noastre după cele trei puncte cucerite la Deva”, a menționat antrenorul Călin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea