Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vineri, ora 14.00, Sănătatea Cluj – Unirea Alba Iulia | “Alb-negrii”, la trântă cu “virușii verzi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia are două partide consecutive în deplasare, cu Sănătatea Cluj și Unirea Dej, prima dintre acestea, contând pentru etapa a 13-a a Seriei a 5-a, urmând să se dispute vineri, de la ora 14.00, pe Stadionul “Victoria” Someșeni.

Formația din Cetatea Marii Uniri, situată pe poziția a 12-a a ierarhiei, cu 12 puncte, la limita zonei locurilor retrogradabile, este obligată să nu se întoarcă cu mâna goală din aceste jocuri externe, în condițiile în care nu traversează o perioadă fericită, având două eșecuri succesive (primul pe teren propriu, în etapa trecută, pe “Cetate”, cu AFC Odorheiu Secuiesc) și o singură victorie repurtată în ultimele 8 jocuri susținute (6 puncte strânse). “Alb-negrii” nu se simt bine pe terenuri străine, având un singur punct în acest tur din 5 întâlniri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Oponenți sunt “virușii verzi”, o grupare recunoscută mai ales prin parcursul din Cupa României, în această ediție clujenii furnizând surpriza prin eliminarea în “16”-imile de finală a Viitorului Constanța, tocmai deținătoarea trofeului. Sănătatea Cluj se situează în zona neutră a clasamentului, pe poziția a 7-a, cu 16 puncte, însă amfitrionii nu sunt imbatabili acasă, în condițiile în care au reușit o unică victorie în fața fanilor. Cu două remize albe în toamnă în județul Alba, la Cugir și Galda de Jos, Sănătatea Cluj are în efectiv jucători cu state vechi în fotbalul autohton, nume precum Lăzăreanu, D. Matei, I. Rada, L. Rus, Ciupe, D. Roman sau Tilincă.

Spre deosebire de jocurile precedente, formația albaiuliană se bazează pe tot efectivul, neavând jucători suspendați sau accidentați, un motiv în plus pentru obținerea unui rezultat pozitiv. “Întâlnim o echipă experimentată, ce se bazează pe jucători ce au activat în Liga 1 și nu ne așteaptă un duel facil. Este momentul să strângem rândurile și să arătăm adevărata față a Unirii Alba Iulia. Am încredere în băieți, le știu potențialul și vrem să ne întoarcem cu punct sau puncte din această deplasare”, a declarat antrenorul Mihai Manea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea