Rămâi conectat

Ştirea zilei

VINERI: Împreună pentru Roberta! Campanie umanitara a elevilor Școlii Gimnaziale Câmpeni, pentru colega lor grav bolnavă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Împreună pentru Roberta! Campanie umanitara a elevilor Școlii Gimnaziale Câmpeni, pentru colega lor grav bolnavă

La inițiativa elevilor Școlii Gimnaziale Câmpeni, în cursul zilei de vineri, 20 octombrie, va avea loc o campanie umanitară, pentru a o ajuta pe Roberta, colega lor aflată la nevoie.

“Roberta este elevă la școala noastră, în clasa a VII-a, iar din cauza problemelor de sănătate întâmpină reale dificultăți atât în a-și desfășura activitatea de zi cu zi, cât și activitatea școlară.

Ideea acestei campanii umanitate nu îmi aparține, a venit de la copiii a căror diriginta sunt și care după un episod în care Robertei i s-a făcut rău la școala, au venit intr-un suflet la mine, rugându-mă să facem ceva pentru a o ajuta pe Roberta, dorindu-și să facă această punte între bine și rău, boală și sănătate, cum au făcut in trecut și pentru colegul lor de la Alba Iulia.

Mă bucură nespus această inițiativă, și sper ca odată in plus, locuitorii orașului Câmpeni și aibă deschiderea necesară în a oferi un dram de speranță unui suflet mult prea timpuriu încercat”, a spus prof. Pașca Ioana Maria, unul dintre profesorii coordonatori ai acestei activități.

“Pentru diagnosticarea și apoi urmarea unui tratament corespunzător, Roberta necesită analize care ating nivelul unor mii de lei, din păcate, ca în multe cazuri, familia nu își poate permite această sumă. Din păcate starea Robertei se agravează, fiind tot mai dese episoadele în care este nevoită să plece de la școlară mai devreme din cauza stării de rau.

Sperăm ca în urma acestei campanii să putem sa-i oferim Robertei copilăria înapoi” a declarat prof. Gligor Doina, diriginta Robertei.

“Am învățat în toți acești ani petrecuți în școala noastră că suntem o familie, iar intr-o familie nimeni nu rămâne in urmă. Suntem împreună la bine, dar mai ales la rau. Roberta este una dintre ai noștri, iar dacă în puterea noastră stă să ștergem tristețea și durerea din ochii ei, atunci cu siguranța vom răspunde prezent. Astfel vineri 20.10. 2023, vom demara campania de strângere de fonduri pentru Roberta. Sperăm din tot sufletul ca adulții din orașul nostru sa ne fie alături, pentru a ne ajuta să demonstrăm cumplitei boli, că nu suntem niciodată prea mici sau prea putini pentru a înfrunta. Suntem toți împreună pentru Roberta.”, au spus elevii claselor a 6-a și a 7-a, inițiatorii acestei campanii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alba Iulia, vizibilă de pe autostradă. Inscripție 3D, inspirată din modelul de la Hollywood, amplasată pe zidurile Cetății

Bera Larisa

Publicat

în

Alba Iulia, vizibilă de pe autostradă. Inscripție 3D, inspirată din modelul de la Hollywood, amplasată pe zidurile Cetății Alba Iulia va avea o nouă atracție turistică impresionantă, odată cu montarea unei inscripții 3D cu numele orașului, în dreapta porții a III-a a Cetății, deasupra restaurantului PUB 13. Inscripția, inspirată de faimosul model Hollywood, va fi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea