Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VINERI: Împreună pentru Roberta! Campanie umanitara a elevilor Școlii Gimnaziale Câmpeni, pentru colega lor grav bolnavă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VINERI: Împreună pentru Roberta! Campanie umanitara a elevilor Școlii Gimnaziale Câmpeni, pentru colega lor grav bolnavă

La inițiativa elevilor Școlii Gimnaziale Câmpeni, în cursul zilei de vineri, 20 octombrie, va avea loc o campanie umanitară, pentru a o ajuta pe Roberta, colega lor aflată la nevoie.

“Roberta este elevă la școala noastră, în clasa a VII-a, iar din cauza problemelor de sănătate întâmpină reale dificultăți atât în a-și desfășura activitatea de zi cu zi, cât și activitatea școlară.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ideea acestei campanii umanitate nu îmi aparține, a venit de la copiii a căror diriginta sunt și care după un episod în care Robertei i s-a făcut rău la școala, au venit intr-un suflet la mine, rugându-mă să facem ceva pentru a o ajuta pe Roberta, dorindu-și să facă această punte între bine și rău, boală și sănătate, cum au făcut in trecut și pentru colegul lor de la Alba Iulia.

Mă bucură nespus această inițiativă, și sper ca odată in plus, locuitorii orașului Câmpeni și aibă deschiderea necesară în a oferi un dram de speranță unui suflet mult prea timpuriu încercat”, a spus prof. Pașca Ioana Maria, unul dintre profesorii coordonatori ai acestei activități.

“Pentru diagnosticarea și apoi urmarea unui tratament corespunzător, Roberta necesită analize care ating nivelul unor mii de lei, din păcate, ca în multe cazuri, familia nu își poate permite această sumă. Din păcate starea Robertei se agravează, fiind tot mai dese episoadele în care este nevoită să plece de la școlară mai devreme din cauza stării de rau.

Sperăm ca în urma acestei campanii să putem sa-i oferim Robertei copilăria înapoi” a declarat prof. Gligor Doina, diriginta Robertei.

“Am învățat în toți acești ani petrecuți în școala noastră că suntem o familie, iar intr-o familie nimeni nu rămâne in urmă. Suntem împreună la bine, dar mai ales la rau. Roberta este una dintre ai noștri, iar dacă în puterea noastră stă să ștergem tristețea și durerea din ochii ei, atunci cu siguranța vom răspunde prezent. Astfel vineri 20.10. 2023, vom demara campania de strângere de fonduri pentru Roberta. Sperăm din tot sufletul ca adulții din orașul nostru sa ne fie alături, pentru a ne ajuta să demonstrăm cumplitei boli, că nu suntem niciodată prea mici sau prea putini pentru a înfrunta. Suntem toți împreună pentru Roberta.”, au spus elevii claselor a 6-a și a 7-a, inițiatorii acestei campanii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea