Vineri este ultima zi de înscriere la examenul de titularizare în învăţământ. Până acum sunt 295 de candidaţi

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cei care doresc să ocupe un post de cadru didactic într-o şcoală sau grădiniţă din Alba mai au la dispoziţie zilele de joi şi vineri pentru înscrierea la examenul de titularizare în învăţământ. Ieri şi astăzi programul s-a prelungit până la ora 16.30 datorită numărului mai mare de solicitări, iar zilele următoare, daca va fi nevoie Colegiul Naţional Horea Cloşca şi Crişan va fi deschis până la ora 18.00. 

Dacă în prima zi de înscriere,  joi 9 mai pe liste au fost doar 5 candidaţi astăzi 125 de persoane şi-au depus candidatura pentru a participa la examenul de titularizare în învăţământ care va avea loc pe 30 iulie. Precizăm faptul că în total s-au înscris 39 de absolvenţi ai anului 2013 dintre care 29 au fost astăzi. Preşedintele comisiei de titularizare Cerbu Valer spune că în fiecare an din 2009 în ultimele zile este o ascensiune mare a celor care vizează postul de cadru didactic. La grădiniţele, şcolile şi liceele din judeţ sunt disponibile 93 de posturi pentru profesori titulari, iar până acum sunt înscrişe 295 de persoane.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Amintim faptul că centrul unic de înscriere este la Colegiul „Naţional Horea Cloşca şi Crişan”, iar comisia de evaluare este condusă de directorul colegiului Valer Cerbu. Dosarele se mai pot depune joi şi vineri între orele 09.00 – 16.00, iar programul se poate prelungi în funcţie de solicitări.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Mai multe detalii despre concurs şi înscriere găsiţi pe site-ul http://personal.albanet.ro/

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook