Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vineri este ultima zi de înscriere la examenul de titularizare în învăţământ. Până acum sunt 295 de candidaţi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei care doresc să ocupe un post de cadru didactic într-o şcoală sau grădiniţă din Alba mai au la dispoziţie zilele de joi şi vineri pentru înscrierea la examenul de titularizare în învăţământ. Ieri şi astăzi programul s-a prelungit până la ora 16.30 datorită numărului mai mare de solicitări, iar zilele următoare, daca va fi nevoie Colegiul Naţional Horea Cloşca şi Crişan va fi deschis până la ora 18.00. 

Dacă în prima zi de înscriere,  joi 9 mai pe liste au fost doar 5 candidaţi astăzi 125 de persoane şi-au depus candidatura pentru a participa la examenul de titularizare în învăţământ care va avea loc pe 30 iulie. Precizăm faptul că în total s-au înscris 39 de absolvenţi ai anului 2013 dintre care 29 au fost astăzi. Preşedintele comisiei de titularizare Cerbu Valer spune că în fiecare an din 2009 în ultimele zile este o ascensiune mare a celor care vizează postul de cadru didactic. La grădiniţele, şcolile şi liceele din judeţ sunt disponibile 93 de posturi pentru profesori titulari, iar până acum sunt înscrişe 295 de persoane.

Amintim faptul că centrul unic de înscriere este la Colegiul „Naţional Horea Cloşca şi Crişan”, iar comisia de evaluare este condusă de directorul colegiului Valer Cerbu. Dosarele se mai pot depune joi şi vineri între orele 09.00 – 16.00, iar programul se poate prelungi în funcţie de solicitări.

Mai multe detalii despre concurs şi înscriere găsiţi pe site-ul http://personal.albanet.ro/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea