Vineri, CFR Cluj 2 – Unirea Alba Iulia | “Alb-negrii” vizează primele puncte externe

Unirea Alba Iulia abordează încrezătoare confruntarea de pe “CMC”, cu echipa secundă a CFR-ului Cluj, mâine, de la ora 17.00, intenția “alb-negrilor” fiind de a-și trece în cont primele puncte externe ale sezonului.

Gruparea din Cetatea Marii Uniri vine după o victorie netă pe “Cetate”, 3-0 cu CSC Sânmartin, importantă pentru moralul elevilor lui Mihai Manea fiind și achitarea parțială a restanțelor contractuale.

CFR Cluj 2 a mai făcut o victimă din Alba în acest sezon, 2-0 cu Industria Galda în etapa inaugurală, și a pierdut o singură dată, 1-2 la Oradea, cu Luceafărul, în urmă cu trei săptămâni. Clujenii sunt pe locul 4, cu 7 puncte (7-5 golaveraj), iar Unirea Alba Iulia are șase puncte, golaveraj 8-3, clasându-se pe locul șase.

Dacă în formula gazdelor se pot ivi jucători precum Mailat sau Horj, cu state pe prima scenă, în schimb vizitatorii speră să îi recupereze pe Mardare și Petrescu, fotbaliști ce acuză anumite accidentări.

Întâlnim un adversar imprevizibil, o echipă incomodă, preocupată de fotbal și va conta foarte mult ce jucători vor veni de la prima formație. Nu ne așteaptă o întâlnire facilă, ba dimpotrivă este poate cel mai greu joc din această perioadă. Noi ne propunem să continuăm să creștem de la meci la meci și, firesc, să nu ne întoarcem cu mâna goală“, a precizat antrenorul Mihai Manea.

În precedentele deplasări, Unirea Alba Iulia a pierdut de fiecare data la limită, 1-2 la Șelimbăr și 0-1 la Reghin.

Dan HENEGAR

2 Comentarii

ciclop 19 septembrie 2019 at 17:50

SUCCES SI 3 PUNCTE. !!!

ciclop 19 septembrie 2019 at 17:52

SUCCES SI 3 PUNCTE!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...