Rămâi conectat

Actualitate

Vineri, 18 octombrie: Conferința de deschidere a Cursului de Armonizare Profundă a ființei umane la Academia Doamnelor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Vineri, 18 octombrie: Conferința de deschidere a Cursului de Armonizare Profundă a ființei umane la Academia Doamnelor din Alba Iulia

Vineri, 18 octombrie 2019, la Academia Doamnelor din Alba Iulia, va avea loc conferința de deschidere a Cursului de armonizare profundă a ființei umane. Cunoașterea tradițională indiană asupra vieții.

Cursul începe joi, 24 octombrie 2019 la Școala „Mihai Eminescu” (NR. 7), strada Toporașilor, nr. 18, Alba Iulia. Cei interesați pot obține informații suplimentare la numărul de telefon: 0726.704.673.

AYURVEDA reprezintă un sistem complex de medicină holistică naturală care provine din India și care este în prezent aplicat cu succes pe scară largă, în foarte multe țări ale lumii. În limba sanscrită, cuvântul AYURVEDA înseamnă „Știința vieții”.

Ayus înseamnă „viață” și se referă mai ales la viața de zi cu zi, iar „veda” înseamnă cunoaștere sau, altfel spus, știință. AYURVEDA reprezintă un inestimabil tezaur de cunoștințe teoretice și practice care ne ajută să aflăm care sunt cele mai bune indicații pentru îmbunătățirea stării vieții ființei umane.

Expunerea sistematică a unor învățături tradiționale fundamentale despre viață, bazată pe scrierile autentice de AYURVEDA, realizată în cadrul acestui curs într-o manieră originală și unică, ce este mereu actualizată necesităților vieții omului modern.

Prezentarea și descrierea detaliată a tipologiilor constituționale umane, cu multiple aplicații imediate în viața de zi cu zi, în multe dintre domeniile curente.

Prezentarea unor modalități practice naturale de armonizare constituțională, specifice sistemului AYURVEDA: alimentație naturală, folosirea înțeleaptă a plantelor medicinale și aromatice, cromoterapie, meloterapie, digitopunctură, modalități simple de automasaj, etc.

Expunerea unor modalități tradiționale de reîntinerire, de revitalizare și de redobândire a tonusului erotic-amoros, precum și de purificare a trupului, toate acestea realizate prin folosirea unor mijloace naturale, bazate în principal pe folosirea plantelor cu proprietăți vindecătoare ori afrodiziace.

Descrierea multiplelor efecte binefăcătoare ale plantelor medicinale și aromatice, împreună cu prezentarea unor modalități practice inedite și foarte eficiente de utilizare a acestora.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea