Rămâi conectat

Cultură Educație

Vineri, 10 mai 2019: Târgul liceelor și meseriilor, ediția a V-a, la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 În sala de sport a Colegiului Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir va avea loc vineri, 10 mai 2019, cea de-a V-a ediție a Târgului liceelor și messeriilor, eveniment organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Alba.

Potrivit directorului colegiului tehnic cugirean, prof. Ionuț Iancu(gazda manifestării), la această activitate sunt așteptați începând cu ora 12.00, peste 200 de absolvenți ai claselor a VIII-a din unitățile de învățământ preuniversitar din Cugir și din localitățile apropiate, însoțiți de către cadre didactice ( diriginți), consilieri școlari, directori și părinți.  Elevii vor afla informații despre fiecare unitate de învățământ, astfel încât, la sfârșitul clasei a VIII-a să poată să aleagă ruta școlară și, de ce nu, ruta profesională.

Elevii și părinții vor avea la dispoziție și profesorii psihopedagogi din școli pentru o consiliere și orientare profesională conform intereselor și aptitudinilor personale. Cconform organizatorilor, oferta educațională pentru anul școlar 2019-2020 va fi prezentată de către reprezentanți ai Colegiului Tehnic „Ion D. Lăzărescu”, reprezentanți ai Liceului Teoretic „David Prodan”  și principalii agenți economici din oraș. (C.P.)

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea