Rămâi conectat

Curier Județean

Vin 40.000 de euro de la Empoli! Jucătorii de la Unirea Alba Iulia îşi vor primi o parte din restanţe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veste bună pentru oficialii unirişti, care miercuri au primit din partea clubului Empoli FC documentele de plată (virarea banilor prin conturi bancare) a sumei de 40.000 de euro, banii urmând să intre în conturile clubului în cursul zilelor următoare. Gruparea din Serie B l-a achiziţionat pe Fabian Himcinschi în luna iulie contra sumei de 105.000 euro şi trebuia să o plătească în termen de 5 zile de la primirea „cărţii verzi”, adică începând din 23 octombrie. FC Unirea Alba Iulia nu a izbutit să intre în posesia banilor şi în ultima perioadă i-a ameninţat pe italieni cu reclamarea la FIFA şi Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. La ultimele tratative între cluburi, Empoli se angaja să suporte imediat plătirea a 40.000 de euro, iar restul datoriei să fie eşalonată în alte două rate, în lunile februarie şi aprilie 2012. În consecinţă, şefii divizionarei secunde intenţionează să rezolve problemele acute existente la nivel financiar. În primul rând vor fi achitate memoriile celor trei jucători (G. Ivan, Spătaru şi Ad. Câmpeanu) un total de aproximativ 6500 euro, ce ameninţau cu depunctarea în luna ianuarie şi cu blocarea drepturilor de a face transferuri.

De asemenea, diriguitorii albaiulieni vor vira o parte din restanţele către actualii jucători, minimum o lună din contractele individuale, situaţie în care Pascal şi compania vor avea bani de Sărbători, după ce au fost la un pas să petreacă finalul de an cu vântul bătând prin buzunare. „Alb-negrii” au intrat în vacanţă cu 7 prime neplătite, iar în 15 decembrie s-ar fi adunat a doua rată contractuală scadentă.
Şi în finele anului 2010, jucătorii unirişti au primit pe ultima sută de metri o parte din datorii, banii provenind din perfectarea transferului lui Călin Cristea la Pandurii Tg Jiu, contra sumei de 70.000 euro. Altfel, antrenorul Stelian Gherman a fost prezent astăzi la stadionul „Cetate” pentru o întrevedere cu şefii clubului, tehnicianul clujean trebuind să semneze prelungirea înţelegerii pentru încă un sezon şi jumătate. În şedinţa cu Gherman s-a mai discutat şi strategia clubului referitoare la campania de transferuri, renunţarea la jucători şi pregătirea din perioada de iarnă, data reluării antrenamentelor fiind fixată în 16 ianuarie 2012.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea