Rămâi conectat

Sport

Viitorul Cluj – Unirea Alba Iulia 0-0 / ”Alb-negrii” au spart gheața: primul punct, unul extern

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul punct pentru uniriști

CSM Unirea Alba Iulia, aflată la a doua deplasare consecutivă la Cluj-Napoca în startul ediției 2022-2023 a întrecerii din Seria 9 din Liga 3, a spart gheața, obținând primul punct.

Partida cu Viitorul Cluj, de pe terenul sintetic de la Baza Sportivă ”Dan Anca”, s-a încheiat nedecis, 0-0.

Uniriștii puteau chiar obține victoria, având destule șanse de a puncta, normal, mai întâi pe tabelă și apoi în clasament… Epure (19 – reluare cu capul după un corner; 44 – minge trimisă cu capul din 6 metri și respinsă în 2 timpi de portar), Bârdea (38 – șut din poziție centrală) au fost șansele de gol ale vizitatorilor din prima repriză. În mitanul secund Temdieu (68) a șutat de puțin pe lângă, iar Cîrloanță a reluat cu capul milimetric pe lângă buturile adverse (77).

Cea mai importantă oportunitate a gazdelor s-a consemnat în minutul 75, când portarul Iovicin a intervenit salutar, cu piciorul, în fața lui Fărăgău.

Gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 77, când Robert Bartoș a fost eliminat pentru un fault din spate.

Pentru ”alb-negrii” albaiulieni urmează primul meci de campionat de pe teren propriu din nou sezon, cu Unirea Ungheni, sâmbătă 10 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul ”Cetate”.

Viitorul Cluj: D. Moldovan – R. Bartoș, Borma, N. Moldovan, Cr. Istrate, Vereș, Fărăgău (cpt.), Al. Roșca, Miliandru, Al. Pop, E. Bartoș; rezerve: Calo, Dreve, Feier, Apărascăi, I. Greu, Sucală, Selegean, Șerbănescu. Antrenor principal Marius Popescu

CSM Unirea Alba Iulia: Iovicin – Harangozo, R. Ivan, E. Codrea, Banienschi, Bârdea (cpt.), C. Cristea, Temdieu, Indrei, Circov, Epure; rezerve: Cîrlioanță, Benkirat, Bakcsi. N. Itu, Oneț, Lupea, An. Moldovan, C. Dănilă, Sebaș. Antrenor principal Marcel Rusu

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea