// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Viitor incert pentru Performanța Ighiu! Din motive financiare, Alba poate pierde o divizionară terță!!!!

Performanța Ighiu, cea mai bine plasată dintre divizionarele terțe din Alba, are un viitor fotbalistic extrem de incert. Nu atât restanțele către actualii jucători, două luni de salarii, sunt apăsătoare, cât mai ales perspectiva, existând chiar riscul ca în următorul campionat Performanța să se regăsească numai la nivelul Ligii a 4-a.
Se știe că în 2017 bugetul grupării ighiene a fost susținut în proporție covârșitoare de investitori privați, Armando Popescu, alături de un partener ce a dorit să rămână anonim. Retragerea acestuia, la începutul anului, a provocat un moment de derută, însă a intervenit Primăria comunei Ighiu care a alocat suma de 150.000 de lei, alăturându-se lui Armando Popescu. Însă, în ultima perioadă, cam de o lună, și Armando Popescu s-a îndepărtat de fobal, existând probleme în afacerile în care este implicat, situația complicată translatându-se implicit și spre fotbal.

*Armando Popescu: “Probleme de business, nimic nu e bătut în cuie”

Există ceva probleme de business, încerc să le rezolv, mă concentrez 100 la sută în această parte. O să se termine campionatul, o să purtăm o discuție cu primăria, să vedem în ce condiții mergem mai departe. Nimic nu este însă bătut în cuie, la afaceri se pot ivi schimbări semnificative de la o lună la alta, situația este incertă”, a comentat Armando Popescu, pe tema viitorului Performanței Ighiu.

*Traian Rusu: “Sunt discuții, vedem ce vom face”

Îl înțeleg pe Armando Popescu, din păcate are dificultăți în acest moment. În acest moment nu avem finanțare, iar prioritară este problema datoriilor către jucători, să îi aducem la zero. Suntem în discuții cu trei finanțatori, în funcție de răspunsul acestora decidem dacă mergem înainte sau jucăm în Liga a 4-a”, a spus primarul Traian Rusu.

*Sâmbătă, ora 18.00, derby “de Alba”, cu Unirea!

Performanța Ighiu mai joacă sâmbătă, 26 mai, la ora 18.00, ultimul derby “de Alba” al sezonului, acasă cu Unirea Alba Iulia, și apoi vine vacanța, cu un mare semn de întrebare în privința perspectivei. Se speră în continuarea în eșalonut terț, dar în alte condiții financiare, cu buget redus, asigurat de Primăria Ighiu. Dar în același timp sunt șanse să se activeze numai în Liga a 4-a, mai ales că echipa a doua bate la porțile celui de-al 4-lea eșalon fiind liderul Seriei 1 din Liga a 5-a. Este greu de anticipat ce se va întâmpla, dar, fotbalistic vorbind, antrenorul Mihai Manea, împreună cu o serie de jucători, piesele grele, devin ținte extrem de atractive pentru alte competitoare din județ

Dan HENEGAR

2 Răspunsuri la Viitor incert pentru Performanța Ighiu! Din motive financiare, Alba poate pierde o divizionară terță!!!!

  1. Andrei 22.05.2018 la 17:07

    Sunt curios, cei 150000 RON pe care i-a alocat Primăria Comunei Ighiu, nu puteau fi folosiți în altă parte?
    Asta se-ntampla când ne conduc incompetenței si șarlatanii.
    Sunt curios, ce consilieri au votat această ineptie…

  2. Ion 23.05.2018 la 3:47

    Bă da la Galda cum se poate frate ca se baga 6 miliarde din bugetul comunei,fac ceva manevre?