Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO|”VERDE-GRI”:Înţepături politice, între democrat liberalul Mircea Hava şi liberalul Florin Roman, la deschiderea oficială a Târgului Grădinarului de la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Targul GradinaruluiVreme frumoasă, horticultori, producători şi articole de grădinărit dar şi un mic incident cu iz politic la deschiderea oficială a Târgului Grădinarului, ediţia 2014, de la Alba Mall. Primarul  Mircea Hava şi viceprimarul CJ Florin Roman, ambii candidaţi pe listele europarlamantare din 25 mai, deşi aflaţi la un moment de sărbătoare pentru oraşul Alba Iulia ce vesteşte venirea primăverii, au fost protagoniştii unor contre politice cu iz electoral.

La momentul deschiderii, dacă „trandafirul” Mircea Hava a spus că nu vorbeşte prea mult, cuvintele fiind „de prisos”,  spunând doar că se bucură de acest târg de unde „putem lua idei” şi „ceea ce înseamnă verde„,  liberalul „săgeată” Florin Roman a ieşit în faţă, cu „ridicare de mână”, pentru a spune şi el câteva cuvinte.

Roman a ţinut să mulţumească şi el participanţilor pentru ceea ce oferă oraşului, şi nu în ultimul rând preşedintelui CJ Ion Dumitrel şi colegului său, vicepreşedintele CJ Alin Cucui, „organizatori ai târgului aflat la o ediţie destul de înaintată, a VI-a”, spunând că „aşa se fac lucrurile la CJ, la folk, la teatru la toate evenimentele” pe care le derulează, şi că sunt „ediţii care se îmbunătăţesc de la an la an”.

Nimic supărător până acum. Însă, liberalul a continuat cu o frază ce pare să-l fi enervat pe primarul Mircea Hava şi să-l facă să se retragă din prima linie a oficialităţilor.

„Mă bucur că suntem la acest târg pentru că Alba Iulia din păcate este un oraş gri, şi e foarte bine ca cei care sunt astăzi aici să ajute să avem un oraş verde. Avem nevoie de sănătate, avem nevoie de aer curat”, este declaraţia făcută de liberalul Roman, după care primarul Mircea Hava a ieşit din prima linie şi a spus uitându-se la Ion Dumitrel că în „felul acesta el se retrage” şi că „nu mai iese în faţă la astfel de evenimente”, reproşându-i lui Roman că a intrat deja în campania electorală.

Ironic oarecum, edilul Mircea Hava l-a invitat şi pe colegul liberalului Florin Roman, vicele CJ Alin Cucui să spună câteva vorbe, acesta neavând nimic de spus.

Vedeţi în video-urile de mai jos declaraţiile celor doi:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Daniela Cetean – Pasiunea pentru istorie, transmisă cu dăruire și entuziasm zecilor de generații de elevi, de una dintre cele mai iubite profesoare din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Daniela Cetean – Pasiunea pentru istorie, transmisă cu dăruire și entuziasm zecilor de generații de elevi, de una dintre cele mai iubite profesoare din Alba „Profesorul este un modelator de caractere prin exemplul său și prin dragostea necondiționată pe care o arată elevilor săi. Este și actor, și magician, iar clasa este scena lui!” *În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea