VIDEO| Vom avea târg de Crăciun la Alba Iulia, ORGANIZAT în condiții SPECIALE. Gabriel Pleșa: ,,Vestea bună pentru tineri, copii și adulți este că vom avea patinoarul”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Parcul Sărbătorilor de Iarnă 2020-2021 din Municipiul Alba Iulia va fi organizat în condiții speciale în acest an, din cauza condițiilor sanitare precare impuse de pandemie.

Gabriel Pleșa, primarul orașului nostru, a declarat pentru ziarulunirea.ro faptul că: ,,În ceea ce privește Parcul Sărbătorilor de Iarnă, am o veste mai puțin bună și o veste bună. Nu se va mai face ca și în ceilalți ani, respectiv acele puncte comerciale, acele cabane în care se serveau produse specifice sezonului, datorită faptului că nu știm dacă va fi permisă comercializarea acestor produse în interiorul acestor unități.

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În schimb, pavazarea Cetății, în zona Parcului de Iarnă, vor fi toate montate și, vestea bună pentru tineri, copii și adulți este că vom avea patinoarul, sigur, va fi impus un anumit număr de patinatori pe gheață, să vedem ce ne va impune DSP, dar vom aduce acest patinoar astfel încât în perioada sărbătorilor de iarnă, a vacanței școlare, tinerii, copii și, bineînțeles adulții, să se bucure de activitățile specifice sezonului.”

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Texte frumoase cu urări de Crăciun şi felicitări de Crăciun pe care le puteţi trimite celor dragi

Astfel, cei care vor dori să își petreacă timpul liber vizitând zona Cetății pentru a lua parte la târgul anual, special organizat pentru sărbătorile de iarnă, vor avea parte de un ,,peisaj” diferit față de anii trecuți.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419