Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Oameni şi locuri

VIDEO: Vezi cine sunt albaiulienii care promovează oraşul! Campania „Alba Iulia mea” continuă

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urmă cu mai bine de două săptămâni, a fost lansată campania „Alba Iulia mea”, campanie de promovare a oraşului  într-un mod cu totul inedit, un puzzle enorm, după chipul şi asemănarea albaiulienilor. Pentru cei care nu ştiu sau cărora „nu le-au ajuns la ureche” informaţiile despre această campanie ne-am gândit să le readucem în actualitate. Municipiul Alba Iulia va fi promovat prin cea mai mare fotografie realizată vreodată pentru promovarea unui oraş din România. Portretele dumneavoastră, cei care doriţi să vă implicaţi în această campanie vor forma logo-ul gigant al municipiului, care va fi folosit în campaniile viitoare de comunicare ale administraţiei publice locale. Aşa după cum ne-a declarat iniţiatorul campaniei, Romulus Oprişcan, până în momentul de faţă s-au fotografiat 700 de persoane, fiecare primind din partea organizatorilor câte o diplomă de mulţumire pentru participarea la campania „Alba Iulia mea” şi implicit pentru promovarea oraşului.

 Ţinta campaniei este realizarea a cel puţin 1.000 de fotografii, aşadar nu rataţi următoarele două weekend-uri (16 -17  şi 23 – 24 iunie)  în care vă puteţi fotografia şi intra în acelaşi timp în giganta imagine de promovare a oraşului Alba Iulia. Sunteţi aşteptaţi în faţa Porţii a III-a a Cetăţii între orele 18.00 – 21.00, iar fotografiile dumneavoastră vor fi postate şi pe siteul proiectului ( www.albaiuliamea.ro) şi vor putea fi descărcate.

 „Cred că toţi cetăţenii oraşului nostru sunt mândri de Alba Iulia şi îi invităm să şi arate acest lucru. Noi suntem cei care trăim aici şi dacă noi nu ne promovăm, nu o va face nimeni altcineva. Am mai spus-o şi altă dată şi o repet de câte ori am ocazia: avem un oraş frumos, un oraş care şi-a schimbat în bine înfăţişarea în ultimii ani şi care începe deja să devină o destinaţie turistică obligatorie în România”, a declarat primarul municipiului, Mircea Hava.

 „Îi așteptăm pe toți cei care doresc să se implice, să vină cu prietenii în locațiile campaniei pentru a fi fotografiați. Vom alcătui în final un puzzle enorm după chipul și asemănarea albaiulienilor. Este o ocazie să arătăm că ne place orașul nostru și că dorim să îl promovăm cu ceea ce ne stă în putere” a spus inițiatorul campaniei, fotograful Romulus Oprișcan.

Lăsaţi-vă fotografiaţi şi veţi vedea un oraş după chipul şi asemănarea voastră!
Campanie este sprijinită de Primăria Municipiului Alba Iulia. Mai multe detalii despre această campanie găsiţi pe internet la următoarele adrese: www.albaiuliamea.ro şi pe www.facebook.com/albaiuliamea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea