VIDEO| Un tânăr din Alba, pe scena Românii au talent: Creațiile sale din piese uzate de mașină, admirate de o țară întreagă

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Ovidiu Kiss, albaiulianul care face opere de artă din piese de mașină, toate uzate a putut fi urmărit vineri seara pe scena ”Românii au talent”, iar superbele sale creații au fost admirate de toată țara.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Tânărul a dus cu el pe scenă o parte dintre sculpturile sale incredibile, printre care și o motocicletă și un camion.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Citește și FOTO,VIDEO: Un tânăr din Alba face opere de artă din piese de mașină, toate uzate. Cum arată superbele creații, admirate în țară și străinătate

Jurații au admirat operele tânărului, dar cu toate acestea albaiulianul a primit doi de ”nu” de la Andra și Mihai Petre și nu a trecut în etapa următoarea a concursului.

Ovidiu Kiss are 37 de ani și și-a desciperit pasiunea de a crea sculpturi din piese uzate în urmă când cu mulți ani, când se afla în Spania.

Operele de artă modernă ale albaiulianului au putut fi admirate la Expozitia Despina Camino Art la Palatul Noblesse la București și la Transilvania Tattoo Expo 2018, de la Sibiu, iar laudele nu au întârziat să apară, atât din țară, cât și din străinătate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419