Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO: Un tânăr din Alba își caută jumătatea la televizor, în cel mai nou sezon al show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

daniel blaj mireasa pentru fiul meuCel mai nou sezon al show-ului matrimonial ”Mireasă pentru fiul meu”, difuzat de Antena 1, a debutat sâmbătă, 3 septembrie, iar printre concurenți se află și un tânăr din Blaj, județul Alba. Este vorba despre Marius Daniel Piu, care a intrat în casa MPFM alături de mama lui, Daniela, cu gândul de a-și găsi jumătatea și chiar de a ieși de aici două persoane cu același nume.

Daniel are 24 de ani, se consideră o fire respectuoasă, afectuoasă și iubitoare și a declarat că este hotărât să facă pasul cel mare.

De la această competiție îmi doresc să îmi găsesc pe cineva, să ne înțelegem, să ne iubim și cel mai important sunt hotărât să mă însor”, a afirmat concurentul.

În cadrul emisiunii, acesta a povestit că ultima lui relație s-a destrămat din cauza lipsei de încredere și că, în momentul de față, familia lui reprezintă un model de viață pentru el.

Întrebată cum ar trebui să fie viitoarea noră, mama lui Daniel a spus că își dorește pentru copilul ei o fată harnică și înțelegătoare.

”Antena1 va difuza în această toamnă un nou format de succes internațional: “May I call you mom?”, cel mai important reality show matrimonial din România. Emisiunea a carei gazdă va Paula Chirilă se va numi “Mireasa pentru fiul meu”.Reality show-ul matrimonial care a reușit să creeze dependență timp de cinci sezoane în rândul telespectatorilor din România, vine mai aproape, la Antena 1. Mireasa pentru fiul meu va aduce din nou în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoții, suspans și multe provocări”, transmit realizatorii emisiunii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea