// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Un nou proiect muzical, care exprimă trăiri personale din realitatea vieții, la Alba Iulia.”Dragoste în trei”, prima piesă lansată de ”Han Yan”

Un nou proiect muzical, care își propune să transpună realitatea vieții pe note muzicale, a apărut la Alba Iulia. ”Han Yan Project” este un proiect aflat la început de drum, dar cu ambiții mari și dorința de a vorbi despre viață, oameni și problemele lumii actuale, spun cei care fac parte din acest proiect.

Prima piesă a fost lansată de ”Han Yan” în 18 martie, se numește ”Dragoste în trei”, are un clip filmat în totalitate în Alba Iulia și împrejurimi, însă nu se cunosc personajele din spatele vocii. Și nici nu o să se cunoască. Așa după cum au precizat, realizatorii proiectului vor să rămână anonimi.

”În acest proiect nu este vorba despre o persoană sau un personaj principal, ci mai degrabă despre mesajul care se transmite, acesta fiind în prim plan și pune în lumină trăirile reale ale vieții cu bune și cu rele”, au spus aceștia.

Han-Yan Project își propune să continue durmul început și să scoată cât mai multe piese care să fie pe placul celor care le ascultă și în acest proiect să se regăsescă toți aceia care au ceva de spus sau au ceva pe suflet.

Este un proiect simplu, pentru oameni, care exprimă trăiri personale din realitatea vieții.

”Ideea e că am dori să fie un proiect anonim, cât se poate. Cum am specificat și mai sus, nu cine cântă e important, ci mesajele sunt cu adevărat importante. În proiectul Han Yan se poate regăsi oricine ascultă piesele și cărora le spune ceva”, mai transmit cei implicați în proiect.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la VIDEO: Un nou proiect muzical, care exprimă trăiri personale din realitatea vieții, la Alba Iulia.”Dragoste în trei”, prima piesă lansată de ”Han Yan”

  1. Tara lui Papura Voda 20.03.2017 la 13:15

    Lalaiala ieftina.