Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO. Un consilier local vrea ca parcările din cartierul albaiulian Cetate să fie disponibile pentru toți între orele 8.00 – 16.00: ”Stau goale când oamenii merg la serviciu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În nicio zonă din cartierul Cetate nu există locuri de parcare disponibile, iar cele care sunt libere, între orele de serviciu (8.00 – 16.00) nu pot fi ocupate deoarece au fost închiriate de locatari 24 din 24 de ore, a spus, vineri, în cadrul unei conferințe de presă a PMP Alba, consilierul local Angela Moldovan.

În acest sens, Angela Moldovan a spus că vizează să inițieze un proiect de hotărâre pentru deblocarea cel puțin a unei parcări din cartierul Cetate, astfel încât între orele 8.00 și 16.00 să poată fi folosite de către oricine.

”Nu mai ai loc unde să parchezi între blocuri. Dimineața stau libere și sunt ocupate la 16.00-17.00 după ce oamenii vin de la serviciu. Este corect? Acei domni care și-au luat parcările au un serviciu, ocupă locul meu în altă parte, în centru sau unde lucrează, iar parcarea lor este goală”, a spus Angela Moldovan.

Ea a declarat că a făcut ”imprudență” și a parcat într-o parcare publică, iar apoi ”s-a trezit cu mașina Blocată”, iar un domn i-a spus că era a lui.

”Eu îmi las mașina la Hotel Cetate și o iau pe jos tot bulevardul. Am discutat problema asta și cu colegii consilieri și trebuie făcut un proiect de hotărâre. Mi se pare incredibil să mergi în Cetate și să nu ai unde parca. Mai sunt locuri libere pe marginea unor trotuare și nu te poți mișca”, a spus consilierul local.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea