Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Un bărbat din ALBA și-a tăiat cardul bancar de la Raiffeisen, în semn de protest: „Austrieci, este momentul sa vă dea și românii o lecție!”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din ALBA și-a tăiat cardul bancar de la Raiffeisen, în semn de protest: „Austrieci, este momentul sa vă dea și românii o lecție!”

După refuzul Austriei de ieri, 8 decembrie, de a acorda un vot pozitiv României pentru intrarea țării noastre în spațiul Schengen, tot mai mulți conaționali au protestat decizia, considerată fără temei, în diferite moduri creative.

Este și cazul unui bărbat din Alba care, nemulțumit de atitudinea austriecilor față de intrarea țării noastre în acest spațiu, s-a decis să își închidă conturile la Raiffeisen Bank.

CITEȘTE ȘI: Ce profituri URIAȘE fac companiile austriece „maltratate” în România. OMV aproape 5 miliarde în jumătate de an!

Acesta a filmat și momentul în care a „desăvârșit” acest proces, tăindu-și cardul bancar primit de la aceștia.

„Austrieci, este momentul sa vă dea și românii o lecție.”, a scris bărbatul, care este consilier local în comuna Galda de Jos, pe contul său de socializare din mediul online.

YouTube video

Austria a rămas singura țară care nu vrea România în spațiul Schengen. Cancelarul Karl Nehammer a spus, miercuri, că unul dintre motivele pentru care nu dorește acest lucru este legat de securitate.

CITEȘTE ȘI: Oamenii de afaceri dau de pământ cu Austria: Patronul Aurocar și-a anulat vacanța de schi și a închis conturile la BCR

„Austria a trebuit să facă faţă la 100.000 de migranţi. Este o problemă de securitate. Nimeni nu știe de unde vin acești migranți, dacă sunt traficanți sau nu.

România şi Bulgaria nu sunt parte din Schengen, dar asta nu este o discuţie politică, ci o discuţie de securitate. Miza este securitatea cetăţenilor noştri”, a afirmat, printre altele, Karl Nehammer într-o declarație făcută miercuri.

Sursa video: Ghita Petrean, facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea