Rămâi conectat

Ştirea zilei

Oamenii de afaceri dau de pământ cu Austria: Patronul Aurocar și-a anulat vacanța de schi și a închis conturile la BCR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Oamenii de afaceri dau de pământ cu Austria: Patronul Aurocar și-a anulat vacanța de schi și a închis conturile la BCR

Dan Aurel Pricăjan, directorul general al firmei Aurocar, cu afaceri în zona Hunedoara și Alba, a luat decizia, joi, 8 decembrie, de a-și anula vacanța de schi în Austria. Omul de afaceri a luat această hotărâre după ce Austria s-a opus aderării României la spațiul Schengen.

Contactat de ziarulunirea.ro acesta a spus că pe lângă decizia de anulare a vacanței a hotârât să-și închidă și conturile la BCR, bancă al cărei acționar principal este Erste Group din Austria.

„Nu mai colaborez cu firme austriece. Nu mai alimentez de la OMV, mi-am închis conturile la BCR, mi-am anulat vacanța de schi în Austria. La revedere Austria pe o perioadă nedeterminată!”, a declarat Dan Aurel Pricăjan pentru ziarulunirea.ro.

Omul de afaceri ne-a povestit că sumele plătite pentru un sejur în Austria se ridicau la nivelul miilor de euro, mai ales că acum urma să plece cu angajații într-un teambuilding. Nu este greu să ne imaginăm că dacă acest gest de protest va fi făcut de tot mai mulți concetățeni, stațiunile de schi austriece vor resimți financiar lipsa românilor.

„Cum ar fi posibil ca după umilința asta să merg să stau cu căciula în mână la ei acolo când sunt atâtea posibilități. Am făcut rezervare în Italia și voi merge acolo cu angajații în ianuarie”, a mai spus omult de afaceri pentru ziarulunirea.ro.

Reamintim că ieri Voicu Vușcan, administrator al firmei de mezeluri Elit SRL, unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din țară a anunțat că va întrerupe colaborările cu firme austriece ca urmare a opoziției Austriei față de aderarea României la Schengen.

Numeroși oameni de afaceri și români de rând au transmis că vor boicota de acum înainte companiile și produsele austriece, după opoziția îndârjită a Executivului de la Viena la primirea României în Schengen.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea