Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Trupa Alternosfera concertează în 17 mai la Alba Iulia, în spațiile RYMA. De la Wamintirile la Singurătate!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Îndrăgita trupă rock din Republica Moldova “Alternosfera” concertează în data de 17 mai la Alba Iulia. Evenimentul muzical va fi găzduit, ca de obicei când vine vorba de concertele bune, de spațiile RYMA, situate pe latura de nord a Cetății Alba Carolina.

Responsabil de aducerea Alternosferei la Alba Iulia și de întreaga organizare a evenimentului este Lulu, patronul Art Cafe Downtown, cel mai experimentat creator de petreceri din Alba iulia.

Lansat de Ziua Internationala PI (π), albumul Epizodia este ultima realizare a formatiei de rock, cu care moldovenii se află în turneu în cele mai importante orașe ale țării.

“Lansat de labelul Sphere Records, albumul Epizodia face parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar Epizodia. Prima parte a acestui triptic – Virgula, a fost lansata in luna octombrie a anului trecut. Daca Virgula reprezinta miezul tripticului, atunci Epizodia este intregul din irational. Cel de al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul Epizodia isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul.

Primul single extras de pe albumul Epizodia este Singuratate, si se poate asculta aici:

Alternosfera a fost fondata in 1998. Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, având in prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan si Marin Nicoara. In primii ani formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaza experienta si inregistreaza primele demo-uri.

Primul album – Orasul 511 a fost lansat in mai 2005 si include piesa Wamintirile, single ce a „invadat” posturile de radio și televiziune din România. In 2007, Alternosfera lanseaza Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica iar in 2008 lanseaza EP-ul Flori din groapa Marianelor.

În 2012, Alternosfera lansează albumul Virgula. Aruncă-mi, Doua Eve, Muta, au fost piese difuzate in heavy rotation, iar albumul Virgula a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare in Romania al acestui album s-a incheiat printr-un concert-eveniment la Bucuresti, in Turbohalle, unde Alternosfera a cantat in fata a peste 2 000 de fani.”


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

JOI: Spectacolul „Scufița roșie”, la Teatrul de Păpuși „Prichindel”, de Ziua Națională a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Teatrul de Păpuși „Prichindel” sărbătorește Ziua Națională a României printr-un spectacol care aduce zâmbete și bună dispoziție – „Scufița roșie”, în data de 30 noiembrie.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

 

Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită la spectacol, în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a Românilor. Haideți să sărbătorim împreună, prin teatru, acest eveniment al nostru, al tuturor!

Așadar, vă așteptăm cu mult drag joi, 30 noiembrie 2023, de la orele 12:00, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel”, la spectacolul care aduce zâmbete și bună dispoziție – „Scufița roșie”, regia Viorica Boda și Teodora Popa. Intrarea este gratuită!!

Așa vă vom întâmpina, veseli, cu cântec și pregătiți de poveste:

„La teatrul nostru bine aţi venit,
O să jucăm şi-n astă dimineaţă.
Păpuşile frumos s-au pregătit
Unei poveşti să-i dea şi astăzi viaţă.”

„Scufița roșie”

Scenariul: Cristian Pepino
Regia și distribuția: Viorica Boda și Teodora Popa
Scenografia, sculptura și pictura: Marian Sandu și Oriana Pelladi
Muzica: Levente Szöcs

Regia tehnică: Elena Madaras
Lumini: Ovidiu Tămășan
Sunet: Florin Andrea
Mașinist: Gheorghe Hațegan


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare