Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Trupa Alternosfera concertează în 17 mai la Alba Iulia, în spațiile RYMA. De la Wamintirile la Singurătate!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Îndrăgita trupă rock din Republica Moldova “Alternosfera” concertează în data de 17 mai la Alba Iulia. Evenimentul muzical va fi găzduit, ca de obicei când vine vorba de concertele bune, de spațiile RYMA, situate pe latura de nord a Cetății Alba Carolina.

Responsabil de aducerea Alternosferei la Alba Iulia și de întreaga organizare a evenimentului este Lulu, patronul Art Cafe Downtown, cel mai experimentat creator de petreceri din Alba iulia.

Lansat de Ziua Internationala PI (π), albumul Epizodia este ultima realizare a formatiei de rock, cu care moldovenii se află în turneu în cele mai importante orașe ale țării.

“Lansat de labelul Sphere Records, albumul Epizodia face parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar Epizodia. Prima parte a acestui triptic – Virgula, a fost lansata in luna octombrie a anului trecut. Daca Virgula reprezinta miezul tripticului, atunci Epizodia este intregul din irational. Cel de al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul Epizodia isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul.

Primul single extras de pe albumul Epizodia este Singuratate, si se poate asculta aici:

Alternosfera a fost fondata in 1998. Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, având in prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan si Marin Nicoara. In primii ani formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaza experienta si inregistreaza primele demo-uri.

Primul album – Orasul 511 a fost lansat in mai 2005 si include piesa Wamintirile, single ce a „invadat” posturile de radio și televiziune din România. In 2007, Alternosfera lanseaza Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica iar in 2008 lanseaza EP-ul Flori din groapa Marianelor.

În 2012, Alternosfera lansează albumul Virgula. Aruncă-mi, Doua Eve, Muta, au fost piese difuzate in heavy rotation, iar albumul Virgula a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare in Romania al acestui album s-a incheiat printr-un concert-eveniment la Bucuresti, in Turbohalle, unde Alternosfera a cantat in fata a peste 2 000 de fani.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea