Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| Trafic BLOCAT pe DN 7C – Transfăgărăşan din cauza căderilor de pietre de pe versanţi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traficul rutier este blocat, vineri 20 ianuarie, pe DN 7C – Transfăgărăşan, în zona localităţii Arefu din judeţul Argeş, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, traficul rutier pe DN 7C (Transfăgărăşan) Curtea de Argeş – Sibiu este blocat, la kilometrul 97+200m, în zona localităţii Arefu, judeţul Argeş.

În urma incidentului, nu s-au înregistrat victime.

YouTube video

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş informează că traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri şi se intervine pentru degajarea drumului.

„Pentru prevenirea unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul.

Dacă partea carosabilă este umedă ori acoperită cu polei sau zăpadă, trebuie să circulaţi cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare„, transmite Poliția Română.

Video: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea