Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: SUBIECTE simulare Bacalaureat 2019 la limba și literatura română pentru elevii de clasa a XI-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SUBIECTE simulare Bacalaureat 2019 la limba și literatura română pentru elevii de clasa a XI-a

Simularea examenelor de Bacalaureat 2019 debutează pe 18 martie 2019, cu simularea probei scrise de Limba și literatura română.

Simularea examenelor de BAC 2019 va fi susținută atât de elevii de clasele a XII-a, cât și de liceenii de a XI-a. Însă simularea ultimei probe de bacalaureat – proba la alegere a profilului și specializării – va fi susținută numai de elevii clasei a XII-a.

Pe 18 martie, elevii claselor a XI-a și a XII-a susțin simularea la Limba și Literatura Română, proba scrisă. Pe 19 martie, va avea loc simularea la Limba și literatura maternă, proba scrisă, iar pe 20 martie va avea loc proba obligatorie a profilului.

YouTube video

Pe 21 martie, simularea la Proba la alegere a profilului și specializării va fi susținută doar de către elevii clasei a XII-a. Aboslvenții vor alege una dintre materii, în funcție de profil, respectiv, Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică –  pentru elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională, iar Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională.

Afișarea rezultatelor la simulare Bac 2019 se va face pe data de 29 martie 2019, iar notele se pot trece în catalog, la cererea elevilor.

La această examinare, Ministerul Educației va testa pe elevii de clasa a XI-a introducerea a minimum 30% teste grilă în subiectele de simulare la Matematică și Istorie, cu scopul de a se realiza evaluarea în baza unor răspunsuri exacte, neechivoce, specificate în barem, fiind astfel imposibilă alocarea unui punctaj diferit de către evaluatori distincți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea