Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO, ȘTIREA TA. Vană de aerisire din zona podului peste râul Mureș, fisurată din cauza fenomenului îngheț-dezgheț

Dragoş Suciu

Publicat

în

O vană de aerisire din zona podului peste râul Mureș, cartier Partoș din Alba Iulia, s-a fisurat din cauza fenomenului îngheț-dezgheț, iar apa țâșnește cu presiune la ora transmiterii acestei știri.

”Magistrala veche de apă care traversează râul Mureș, în zona Partoș, s-a fisurat din nou, transformându-se într-o fântână arteziană”, ne-a scris un cititor.

Directorul societății care furnizează servicii de apă și canal în Alba, APA CTTA, Ștefan Bardan, a declarat că o vană de aerisire a crăpat în urmă cu câteva zile, fiind izolată până astăzi (n.r. luni) când au fost programate lucrările pentru înlocuirea ei.

La ora acestei știri nu sunt probleme privind furnizarea apei potabile, însă cetățenii au fost informați că ar putea apărea.

Citește și FOTO, VIDEO. Conducta veche de apă care traversează râul Mureș din Alba Iulia s-a spart. Apa țâșnește la peste 15 metri înălțime


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier GRAV lângă Rimetea: O mașină a intrat într-un cap de pod. O femeie, dusă la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier GRAV lângă Rimetea: O mașină a intrat într-un cap de pod. O femeie, dusă la spital Un accident rutier s-a petrecut în cursul zilei de astăzi,  7 decembrie 2023, lângă Rimetea. Potrivit IPJ Alba, pe DJ 107 M, pe raza localității Rimetea, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile după ce ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare