Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Conducta veche de apă care traversează râul Mureș din Alba Iulia s-a spart. Apa țâșnește la peste 15 metri înălțime

Ziarul Unirea

Publicat

în

O conductă veche de alimentare cu apă din Alba Iulia, care traversează râul Mureș, s-a spart, vineri, din cauza fenomenului îngheț-dezgheț, iar apa țâșnește la peste 15 metri înălțime.

Directorul societății care furnizează servicii de apă și canal în Alba, Ștefan Bardan, a declarat, că s-a spart o conductă mică, de alimentare cu apă, care are rolul de umplere a conductelor mari, iar la ora transmiterii acestei știri nu există probleme privind alimentarea locuințelor.

”E vorba de o conductă mică de umplere (încărcare) a conductelor mari. O situație așteptată de noi după zile întregi de îngheț, în momentul când se încălzește vremea, ne așteptăm la avarii de genul acesta. Noi avem varianta de alimentare pe sub râul Mureș, subtraversarea”, a spus Ștefan Bardan.

La ora aceasta, 18.30, reprezentanții APA CTTA Alba intervin pentru remedierea problemei.

Presiunea este foarte mare, iar apa țâșnește la peste 15 metri înălțime.

 

[nggallery id=3373]


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Părintele Doru Gheaja, despre cântecul „Așa-i românul”: „Meritul eu l-aș acorda celor care îl ascultă și le intră în suflet”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Părintele Doru Gheaja, despre melodia „Așa-i românul”: „Meritul eu l-aș acorda celor care îl ascultă și le intră în suflet” Părintele Doru Gheaja, din Alba Iulia, a abordat subiectul originii cântecului „Așa-i românul”, dar și despre atribuirea meritelor unor persoane privind acest cântec, în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM. Citește și: Grigore Leșe, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare