Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| „Van Damme” lovește din nou: Momentul în care cunoscutul bărbat se întinde în mijlocului unui bulevard din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| „Van Damme” lovește din nou: Momentul în care cunoscutul bărbat se întinde în mijlocului unui bulevard din Alba Iulia

Cunoscutul personaj din Alba Iulia, „Van Damme”, a dat o nouă „lovitură”, pe unul din bulevardele principale din municipiu.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției un videoclip realizat cu camera de bord a mașinii în care „Van Damme” a fost prins în fapt.

YouTube video

În filmuleț se poate observa cum bărbatul traversează trecerea de pietoni de la intersecția Bulevardului 1 Decembrie 1918 cu Bulevardul Horea, după care se întoarce înapoi până la jumătatea trecerii și se întinde pe partea carosabilă.

Reamintim că bărbatul nu se află la prima faptă de acest gen, fiind surprins întins pe mai multe străzi din municipiu și în ușa unei farmacii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e” Un şofer a reuşit să rupă un copăcel abia plantat, după ce a parcat cu spatele o dubă, pe o stradă din Alba Iulia. Citește și: FOTO ȘTIREA TA: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea