Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Momente de panică după ce o mașină a rămas blocată între barierele de pe strada Mărășești din Alba Iulia: „Cei de la Poliția Locală au zis că e problema celor din mașină”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Momente de panică după ce o mașină a rămas blocată între barierele de pe strada Mărășești din Alba Iulia: „Cei de la Poliția Locală au zis că e problema celor din mașină”

În cursul zilei de vineri, 28 aprilei, două persoane au rămas blocate cu mașina intre barierele de la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Mărășești.

Un albaiulian a postat în mediul online toată povestea și a vorbit despre nepăsarea autorităților.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Asta se întâmplă de 3-4 ori pe zi de la implementarea noilor reguli de acolo, cu prioritățile inversate aiurea. Șoferul stătea pe loc și accelera foarte tare și mirosea a ambreiaj încins. Erau foarte, foarte speriați amândoi.

Era pericol să se sperie și mai tare când venea trenul și să se întâmple o nenorocire….să scape mașina dacă lua piciorul de pe ambreiaj.

Le-am arătat celor de la Poliția Locală și au zis că e problema lor. Am mers, i-am liniștit, le-am spus să oprească motorul, să stea liniștiți că nu le face nimic și să pornească doar după ce trece trenul. S-au liniștit și a fost OK.

Problema nu e numai încălcarea legii de către autorități prin introducerea traficului pe un drum care nu este public, nu e semnalizat, unde sunt o grămadă de alte probleme și accidentele nu sunt acoperite de RCA. E lipsa de empatie și omenie a autorităților! „Peștele de la cap se împute”

PROBLEME:

1. Coadă la barieră pe Mărășești, noxe etc

2. Locuitorii de pe Mărășești trebuie să stea la barieră că să ajungă în oraș

3. Locuitorii de pe Mărășești trebuie să stea la barieră că să ajungă acasă

4. Intersecția de la barieră congestionată, cu priorități ciudate și neintuitive. Incomplet semnalizată

5. Giratoriul de pe Centură congestionat

6. Cozi mari pe centură în toate cele 4 direcții de la giratoriu

7. Barieră congestionată. Rămân zilnic mașini blocate între bariere

8. Se folosește ilegal drumul CFR

9. S-a pus oprirea interzisă celor 100 de case pe Gheorghe Doja pentru a aduce neoficial tot traficul de peste barieră. Asfel s-au anulat toate locurile de parcare de la porțile oamenilor, lăsând oamenii fără opțiuni de parcare sau oprire, fără preaviz, fără a oferi soluții

10. Folosirea străzii Ghorghe Doja pentru traficul spre Munteanu, nemultumind peste 100 de familii, afectând liniștea, casele și încălcând modul de viață asumat de acești locuitori la achiziția caselor pe o stradă înfundată

11. Se circulă cu viteză mult mai mare după montarea semnelor oprire interzisă pe Gheorghe Doja

O singură modificare rezolva toate aceste probleme: modificarea sensului unic de la barieră înspre Munteanu și reinstaurarea Indicatorului cu drum interzis circulației publice pe drumul CFR”, a scris albaiulianul pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea