Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| La primele temperaturi negative, mirobolantul pod al Unirii din Alba Iulia a înghețat!

Ziarul Unirea

Publicat

în

La primele temperaturi negative, mirobolantul pod al Unirii din Alba Iulia a înghețat!

În această seară mercurul din termometre a arătat între -1 și 0 grade la Alba Iulia și după cum ne-am obișnuit deja, Podul Unirii a înghețat.

Sâmbătă seara, trecătorii care mergeau grăbiți peste podul Unirii, au fost nevoiți să incetinească pasul, pentru că dupa o seară rece si umedă podul avea o pojghiță de gheață pe care, dacă nu mergeai atent, puteai foarte ușor să aluneci.

YouTube video

Podul Unirii, construit din metal şi lemn, cu margini de sticlă, face legătura între Monumentul Unirii de la Alba Iulia şi Catedrala în care au fost încoronaţi Regii Ferdinand şi Maria. Podul Marii Uniri are o lungime de 150 metri şi o lăţime de 6 metri. Investiția a fost de aproape 6 milioane de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea