Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Haz de necaz, după ce mai multe răsaduri de roșii au fost furate, în Alba Iulia: „Le las la intrare și le luați direct din alveolă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO ȘTIREA TA| Haz de necaz, după ce mai multe răsaduri de roșii au fost furate, în Alba Iulia: „Le las la intrare și le luați direct din alveolă”

Un cetățean din Alba Iulia a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută, mai exact mai multe răsaduri de roșii, deja plantate, au fost furate chiar din solarul în care au fost puse.

Totuși, bărbatul a încercat să facă haz de necaz și a postat pe pagina de socializare un videoclip în care prezintă cele întâmplate.

„Aviz amatorilor care nu au un leu ca să dea pe un răsad și îl preferă gata plantat, o să las la intrare în fiecare solar cu soiul, hibridul care e acolo, las câte o alveolă și vi-l luați direct din alveolă.

YouTube video

Nu vă mai băgați pe aici să le luați de pe rânduri.

Ca să vă faceți o idee, am verificat în toate gropile. Nu mai am nici turba, nici urmele de rădăcină și nici măcar urmă de frunză de la plantă.

Dacă era coropișniță, virme sârmă sau orice alt dăunător mai rămânea ori rădăcină, ori urmă de frunză, nu era scoasă cu totul”, a transmis albaiulianul în videoclipul postat pe pagina de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite Un accident s-a petrecut în miercuri, 1 mai, în jurul orei 12:00, pe Calea Moților. O mașină marca Suzuki cu numere de Sibiu s-a aruncat direct într-o mașină staționată cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea