Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Cum a ajuns o trotinetă electrică pe gardul Liceului Sportiv din Alba Iulia: Gest teribilist al unui adolescent

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Cum a ajuns o trotinetă electrică pe gardul Liceului Sportiv din Alba Iulia: Gest teribilist al unui adolescent

Cei care au trecut pe lângă Liceul Sportiv din Alba Iulia au putut observa pe gardul terenului de sport, o trotinetă electrică agățată.

Un cititor al ziarulunirea.ro, ne-a trimis pe adresa redacției un videoclip cu cel care a reușit această ispravă „vitejească”. Potrivit omului, tânărul nu ar avea mai mult de 15 ani.

Se pare ca pentru unii tineri, cei șapte ani de acasă, înseamnă doar ceva ce au auzit în treacăt, fără să știe ce înseamnă.

În ultima vreme, pe lângă „relele tratamente” aplicate trotinetelor, apar monumente vandalizate sau tineri care aruncă petarde în balcoanele oamenilor din municipiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO Iarnă de poveste în Apuseni: După două zile și două nopți de ninsori, natura s-a oprit să-și tragă sufletul

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Iarnă de poveste în Apuseni: După două zile și două nopți de ninsori, natura s-a oprit să-și tragă sufletul

Zăpadă pe brazi, pe casele oamenilor, pe ierburile din câmpuri, toate ascunse sub albul imaculat al zăpezii. Apuseniul alb, ca de poveste, cu peisaje care sunt de neuitat, a fost fotografiat de o localnică.

Acum în Alba de iarnă se bucură mai ales cei care locuiesc în zona montană a judeţului. Cel mai bun exemplu este comuna Vadul Moților, unde în ultimele zile a nins abundent.

”După două zile și două nopți de ninsori, acum parcă natura s-a oprit să-și tragă sufletul. Nu adie vântul, nu se aude nici un zgomot, parcă suntem ieșiți dintr-o poveste”, a scris pe Facebook o localnică din comună.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA | O familie din Scărișoara, blocată în casă de două zile, din cauza stratului mare de zăpadă care s-a depus

Chiar dacă iernile nu mai sunt cum erau pe vremea bunicilor noştri, când ningea abundent, cu zăpadă din belşug spre bucuria copiiilor, cu siguranţă că cele mai frumoase peisaje de iarnă pot fi văzute în Apuseni. Turiştii care vin aici vor putea să se bucure de peisajele de iarnă care îți taie respirația.

Cu toată frumusețea naturii îmbrăcată în straiele albe, zăpada a creat mari probleme localnicilor din anumite zone ale Apusenilor. O familie din satul Lăzești, comuna Scărișoara, se află blocată în casă, de aproape două zile, după ce drumurile au fost acoperite de zăpadă.

Foto: Facebook V.B.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare