Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Cartierul Micești din Alba Iulia, ÎNGROPAT în gunoaie: Containerele pentru sticlă, pline de resturi menajere, ridicate doar o dată pe lună

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cartierul Micești din Alba Iulia începe încet, încet să fie sufocat de gunoaiele neridicate la timp de către firma de salubritate. Containerele pentru sticlă, amplasate în mai multe zone, sunt pline ochi de resturi menajere, care de cele mai multe ori sunt lăsate de oameni și pe jos, iar zilele călduroase fac ca mirosul să fie insuportabil, în special pentru cei care locuiesc în vecinătatea lor.

Situația nu este semnalată pentru prima dată de locuitorii din Micești, dar cu toate acestea persistă și acum. Imagini cu tomberoanele arhipline au fost trimise pe adresa redacției ziarulunirea.ro luni, de către un cititor care are amplasat chiar în fața casei un container pentru ambalaje de sticlă și care este veșnic plin, iar mirosul insuportabil.

Cetățeanul acuză faptul că firma de salubritate golește tomberonul respectiv doar o dată pe lună, când deja este prea plin pentru a mai putea fi depozitat ceva în el. Nici atitudinea unora din localnici nu ajută, aceștia aruncând resturi menajere în containerul pentru sticlă sau lăsându-le lângă acesta.

YouTube video

”Dacă le ridicau la timp nu era problemă. Nu știu cine s-a gândit să îl pună chiar în fața casei mele. Nu ne convine să ne miroasă a bere stricată, a vin și a tot felul de prostii. Oamenii nu aruncă doar sticle, nu țin cont și aruncă pe jos tot felul de mizerii, ca la celelalte tomberoane”, spune albaiulianul.

Mai mult, tomberoanele pentru sticlă și hârtie sunt prevăzute cu închizători cu cheie, depozitarea de către oameni putându-se face doar prin locașele de pe capac. Cu toate acestea, majoritatea sunt deschise, ceea ce facilitează aruncarea și altor gunoaie.

Situația este aceeași și la tomberonul amplasat lângă școala din Micești, pe strada Abrudului sau pe strada Zlatnei, în imediata vecinătate a drumului principal.

După ce imaginile au fost postate pe rețeaua de socializare Facebook, lucrătorii firmei Rer-Vest au ridicat în jurul orei 13.00 gunoiul din zona respectivă, dar din păcate oamenii spun că situația se va repeta ca și până acum.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea