Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Bătaie ca-n filme între femei, într-o localitate din Alba: Au fost desparțite cu greu de mai mulți cetățeni

Publicat

în

Bătaie ca-n filme între femei, într-o localitate din Alba: Au fost desparțite cu greu de mai mulți cetățeni

O bataie ca-n șapte păcate, între două reprezentante ale sexului frumos, a fost surprinsă astăzi în imagini, într-o zonă din municipiul Sebeș.

Din imaginile trimise de către un cititor al ziarulunirea.ro se vede cu câtă înverșunare se luptau cele două femei, din motive doar de ele știute. Cele două „amazoane” au fost cu greu despărțite de trecătorii care au observat încăierarea și au intervenit, înainte ca lucrurile să degenereze.

Electrica Furnizare Discount

„Bătaie ca în filme între doua femei la Sebeș, azi la ora 12:56. Nu știu din ce cauză s-au bătut, dacă v-ați uitat pe filmare cea care zicea „au părul meu”, ea a început bătaia. Eu am filmat pentru ca în caz de ceva să arăt filmarea poliției. Între ele era și o altă femeie cu fetița ei de vreo 2-3 ani, care s-a speriat și a început să plângă”, a spus cel care a filmat incidentul.

Urmare apariției în spațiul public a unor imagini în care apare o posibila agresiune, Compartimentul informare și relații publice al Inspectoratului de Poliție Județean Alba face următoarele precizări:

Politiștii s-au autosesizat și fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate și luarea măsuri legale.

Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Pe o rută de transport în comun din ALBA, în valul patru, se circulă pe sistemul „conserva cu sardine”

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Pe o rută de transport în comun din ALBA, în valul patru, se circulă pe sistemul „conserva cu sardine”

Transportul în comun pe ruta Șona – Blaj și retur este un calvar pentru călători, aceștia circulă înghesuiți precum sardinele într-o conservă în fiecare zi.

Este de la sine înteles că scopul oricărui operator privat de transport în comun este acela de a obține profit, dar la fel  acest serviciu prestat are și o normă de reglementări ce se pare că nu sunt respectate de către prestatorul de servicii.

Electrica Furnizare Discount

 

Degeaba și-a răcit gura Raed Arafat când spunea că șoferii de autobuze nu ar trebui să plece la drum dacă constată că un călător nu utilizează masca de protecție, de la vorbă până la realitatea „din teren” e drum lung.

Citește și: ȘTIREA TA| Prevenția și protecția sunt un lux pe o rută de transport în comun din ALBA: „Nici șoferul nu poartă mască”

Ruta a fost alocată în așa fel încât cetățenii din Șona, Bia și Lunca Târnavei se înghesuie în același mijloc de transport în comun, capacitatea fiind insuficientă.

În plin val patru al pandemiei normele de prevenție și protecție nu sunt aproape deloc respectate, iar numărul de călători este peste limita admisă de reglementări, așa cum reiese și din videoclipul transmis un cetățean:

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| „Labradorii de Alba Iulia” au ieșit la păscut în centrul orașului

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| „Labradorii de Alba Iulia” au ieșit la păscut în centrul orașului

O mică turmă de oi a ieșit la păscut în centrul Municipiului Alba Iulia, în proximitatea restaurantului chinezesc, unde și-au găsit o „pajiște” numai bună să se „omenească”.

Nu este pentru prima dată când prezența unor animale de altă natură decât domestică, ori de companie, este semnalată în Alba Iulia de către cititori. Orașul se laudă cu un vast palmares de apariții porcine, cabaline și alte purtătoare de patru picioare în cele mai neașteptate locuri.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Indicatorul nou al comunei Poiana Vadului „doarme” liniștit pe iarbă, în așteptarea unui expert pentru a-l monta

Publicat

în

Indicatorul nou al comunei Poiana Vadului „doarme” liniștit pe iarbă, în așteptarea unui expert pentru a-l monta

Un cititor ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției o fotografie în care poate fi observat un indicator „nou-nouț”, destinat comunei Poiana Vadului, care din păcate stă nefolosit de foarte mult timp.

„Indicator cumpărat de circa 2 ani de Primăria Poiana Vadului, care zace în paragină iar primarul, de 5 ani de când este edilul comunei, încă nici acum nu cunoaște limitele comunei deși este din tată în fiu băștinaș al comunei. Așa se aruncă banii din bugetul local.

Nici acum nu știe unde să monteze indicatorul.

Electrica Furnizare Discount

Culmea culmilor, vrea sa aducă un expert. Păi domnule primar, montează-l în locul celui vechi. Care este problema. Ți acest indicator aruncat lângă gard până ajunge într-o stare degradabila?”, au fost cuvintele cetățeanului deranjat de această situație, care ar dori o soluție eficientă.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare