VIDEO ȘTIREA TA: Asta-i România! Cu “GLORIA” pe autostrada Sebeș-Sibiu

Scene incredibile sâmbătă pe autostrada Sebeș-Sibiu. Un șofer a întâlnit, la un moment dat, nici mai mult, nici mai puțin decât două secerători.

Autostrăzile din România sunt celebre nu doar pentru absenţa lor dar şi pentru faptul că doar aici, poţi vedea unele dintre cele mai neobișnuite apariții.

Dacă conduci pe drumuri naționale sau județene și vezi trecând şuierând pe lângă tine utilaje agricole, nu îţi faci probleme. Aceste scene fac parte din rutina zilnică. Însă nu te-ai fi aşteptat vreodată ca pe o autostradă, să dai nas în nas cu două “Glorii”! Ca să nu mai zicem că acestea circulau pe banda de urgență!

Imaginile au fost surprinse de un alt şofer, care, după cum puteţi vedea a rămas la fel de impresionat ca şi noi când a văzut cele două secerători pe autostradă, deşi nu aveau voie să circule în acel loc!

Conform Codului Rutier, (OUG 195/2002), art. 74, pe autostrazi este interzisa circulatia pietonilor, a autovehiculelor cu gabarite sau mase depasite fara autorizatie speciala de transport eliberata de administratorul drumului public, conform reglementarilor în vigoare, a vehiculelor cu tractiune animala, a animalelor, a vehiculelor trase sau împinse cu mâna, a bicicletelor si mopedelor, a tractoarelor si masinilor autopropulsate pentru lucrari agricole, precum si a vehiculelor care, prin constructie sau din alte cauze, nu pot depasi viteza de 50 km/h.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

BOND.....James Bond 30 iunie 2018 at 18:36

M-am intalnit cu una prin Teius in virful penti in spatele ei vreo 20 de masini ….. baietii cu ochi albastri erau cu radarul acolo dar cum nu a depasit viteza lagala……nu au oprit-o,POATE NU AU ZAZUT-O !!!!!! Era fara numere (nici mcar galbene ) !!!

Bateman 30 iunie 2018 at 22:15

Astia nu stiu da amenzi…. ptr faruri….nu, ptr incadrare pe banda…nu….

aurel 30 iunie 2018 at 23:59

nu va gîndiți ca daca aceste utilaje nu ar recolta nu ar fii pîine.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...