Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Asta-i România! Cu “GLORIA” pe autostrada Sebeș-Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scene incredibile sâmbătă pe autostrada Sebeș-Sibiu. Un șofer a întâlnit, la un moment dat, nici mai mult, nici mai puțin decât două secerători.

Autostrăzile din România sunt celebre nu doar pentru absenţa lor dar şi pentru faptul că doar aici, poţi vedea unele dintre cele mai neobișnuite apariții.

https://youtu.be/ip7hw1SScAQ

Dacă conduci pe drumuri naționale sau județene și vezi trecând şuierând pe lângă tine utilaje agricole, nu îţi faci probleme. Aceste scene fac parte din rutina zilnică. Însă nu te-ai fi aşteptat vreodată ca pe o autostradă, să dai nas în nas cu două “Glorii”! Ca să nu mai zicem că acestea circulau pe banda de urgență!

Imaginile au fost surprinse de un alt şofer, care, după cum puteţi vedea a rămas la fel de impresionat ca şi noi când a văzut cele două secerători pe autostradă, deşi nu aveau voie să circule în acel loc!

Conform Codului Rutier, (OUG 195/2002), art. 74, pe autostrazi este interzisa circulatia pietonilor, a autovehiculelor cu gabarite sau mase depasite fara autorizatie speciala de transport eliberata de administratorul drumului public, conform reglementarilor în vigoare, a vehiculelor cu tractiune animala, a animalelor, a vehiculelor trase sau împinse cu mâna, a bicicletelor si mopedelor, a tractoarelor si masinilor autopropulsate pentru lucrari agricole, precum si a vehiculelor care, prin constructie sau din alte cauze, nu pot depasi viteza de 50 km/h.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea