Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

VIDEO Știrea ta: Asfaltări pe ploaie la Alba Iulia. Așternutul asfaltic, înlăturat TOTAL sau PARȚIAL, pe cheltuiala constructorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asfaltări pe ploaie la Alba Iulia. Așternutul asfaltic va fi înlăturat TOTAL sau PARȚIAL, pe cheltuiala constructorului

Un albaiulian a semnalat miercuri 13 martie, lucrările de asfaltăre pe timp de ploaie în cartierul Bărăbanț din Alba Iulia. Bărbatul care locuiește în zonă a observat modul controversat în care se fac lucrările, iar imaginile surprinse au fost postate pe rețeaua de socializare Facebook, iscând dezbateri, oamenii arătându-se revoltaţi că se toarnă asfalt pe ploaie.

La scurt timp de la apariția filmării în mediul online, Primăria Municipiului Alba Iulia a venit cu lămuriri în cazul asfaltărilor:

”Referitor la imaginile apărute în mediul online, legate de turnarea asfaltului, pe strada Turnătoriei, în condiții de ploaie, facem următoarele precizări:

YouTube video

Ieri, 12.03, constructorul ne-a informat că astăzi, miercuri, dacă vor permite condițiile meteo, vor începe așternerea stratului de uzură de asfalt, pe strada Turnătoriei. În această dimineață, în jurul orei 9.00, în urma discuției telefonice pe care dl viceprimar Marius Filimon a avut-o cu șeful de șantier al constructorului, aceștia ne-au informat că au comandat 5 mașini de asfalt la primele ore ale dimineții, fiindcă prognoza meteo indica ploaie doar după ora 13, asflat pe care îl vor turna pe răspunderea lor, chiar dacă reprezentanții primăriei și dirigintele de șantier le-au solicitat să nu facă acest lucru.

După finalizarea lucrărilor s-a întocmit notă de neconformitate, avizată de către dirigintele de șantier și a fost solicitată prezența în teren a laboratorului, pentru a ridica probe (conform normativelor tehnice). Asfaltul așternut astăzi va fi înlăturat, în funcție de rezultatele probelor, TOTAL sau PARȚIAL, pe cheltuiala constructorului, care oferă și garanția de 5 ani, de la recepționarea lucrărilor”, au transmis reprezentanții administrației locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea