VIDEO ȘTIREA TA: Albaiulienii au început să-și repare singuri străzile. Un cetățean asfaltează 200 de metri de pe strada Vidra, din Alba Iulia

Sătui să mai aștepte după promisiunile autorităților locale, albaiulienii au luat inițiativa și au început să-și repare singuri străzile.

Dacă în urmă cu o săptămână consilierul local A.N.A., Mircea Trifu, anunța în mediul online inițiativa unor oameni hotărâți de a închiria un autogreder și un cilindru pentru a scăpa de gropi și praf, iată că fenomenul ia amploare.

Un albaiulian s-a supărat așa de tare pe praful de pe strada Vidra că a făcut pregătirile necesare pentru ca în maxim o săptămână să asfalteze primii 200 m de stradă.

Cu siguranță și alții vor urma gestul lăudabil al concetățeanului lor dacă administrația locală nu va rezolva problema străzilor nemodernizate din municipiu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Moa 15 septembrie 2019 at 10:07

Pai mai Mircea propune dizolvarea Consiliului Local Alba Iulia si a Primariei Alba Iulia din cauza ca aceasta nu isi indeplineste obiectul dw activitate. Adica sa rezolve problemele cetatenesti.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...