// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO ȘTIREA TA: Act de vandalism, surprins de camerele de supraveghere la Alba Iulia. Un tânăr distruge cu piciorul un burlan din fața unui magazin

Nu se știe cu ce ”ar putea greși” un simplu burlan, dar a fost lovit și distrus cu piciorul de către un tânăr, pentru simplu fapt că ”i-a apărut” în cale. Actul de vandalism a fost surprins de camerele de supraveghere din fața unui magazin de pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia.

Așa după cum se poate observa în imagini (secunda 54), aflat în plimbare cu prietenii săi, tânărul dă intenționat cu piciorul și desprinde burlanul, după care își vede liniștit de drum fără să-i pese de ce a lăsat în urmă.

Video-ul ne-a fost trimis pe adresa redacției de către un cetățean care a dorit să-l facă public și să-l astfel pe tânăr pe ”lista rușinii”.

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Răspunsuri la VIDEO ȘTIREA TA: Act de vandalism, surprins de camerele de supraveghere la Alba Iulia. Un tânăr distruge cu piciorul un burlan din fața unui magazin

 1. dolfi 27.03.2018 la 20:14

  30 de ani de tembelism, hotie politica, manelizare si educatie de forma…

  • Titirca inima rea 29.03.2018 la 3:02

   Mai adauga 50 de ani de comunism si raspunsul pentru ce societatea romaneasca actuala arata asa jalnic, este cat se poste de clar.

 2. Unu din Alba 27.03.2018 la 20:15

  Beat crita ce mai . Ar trebui scuturat un pic de politie nu numai lista rusinii.

 3. mike 27.03.2018 la 22:14

  Ma sperie -viitorul Romaniei cu astfel de ,, cetateni”

 4. carate 28.03.2018 la 13:02

  Un adevarat karatekaka ! Maimutoii cu care se plimba, or fi la fel de TARANOI !