Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO/ Spaimă, DURERE și neputință la Răchita. ”Nu mai avem casă, nu mai avem nimic. M-o prins apa până la gât cu trei copii după mine”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitura puternică de sâmbătă, a măturat totul în calea ei. Oamenii abia au reușit să-și salveze copii și să se salveze și ei. Apa a depășit un metru în unele locuințe, punând în mare pericol viața locuitorilor care au fost luați prin surprindere de puhoiul de apă.

YouTube video

M-o prins apa până la gât cu trei copii după mine. De abia m-o scos soțul din casă. Am rămas fără casă, fără mobilă, fără nimica. M-o scos soțul pe sus din casă și-am fugit mai sus de pădure. Dacă nu era el acasă noi muream acolo. Îs necăjită. E totul praf. Nu mai avem casă, mașini nu mai avem nimic. Nu e de mașini, dar de casă, că nu mai avem unde să dormim, ce să mai mâncăm. Nu știu ce s-o întâmplat, dintr-o dată a venit. Câteva minute, că altfel fugeam. Ne-am trezit cu apa până în gât. O căzut mobila pe noi”, a spus printre lacrimi o localnică din Răchita.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea