Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO Sorina Brumariu, în rol de mămică, într-un videoclip de muzică populară. O prinde de minune

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianca Sorina Brumariu este personaj central al unui videoclip de muzică populară, filmat în satul Rimetea, din județul Alba.

Se pare că meleagurile noastre i-au oferit interpretul Ciprian Silasi ingredientele unui videoclip de succes: o imagine deosebită într-o localitate aflată la poalele Munților Apuseni și o tânără frumoasă originară din Alba Iulia, pe care straiele populare și rolul de mămică o prind de minune.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sorina Brumariu02Piesa are 5 minute și 32 de secunde și se numește ”Mama-i numai una-n lume”. Videoclipul înfățișează aspecte ale vieții de familie, într-o zi senină de vară. Cele patru personaje: Mladin Silasi, Sorina Brumariu, Nina Preda și Ciprian Silasi par a fi o familie și trăiesc în aceiași locuință, însă atât interpretul, cât și Mladin Silasi (băiatul) își găsesc echilibrul alături de persoana care le-a dat viață, pentru că ”Mama-i numai una-n lume”.

Videoclipul poate reprezenta și trecerea firească a timpului înfățișând aceleași personaje, în două etape diferite ale vieții, copilărie și maturitate. Și în această situație conchidem prin a spune că, indiferent de vârstă, ”Mama-i numai una-n lume”.

”Mama-i numai una-n lume e cea mai de suflet melodie a mea. Am muncit cu multi oameni faini si profesionisti si a iesit ceea ce vedeti si auziti. Le multumesc tuturor si va doresc sa va regasiti in povestea si versurile piesei”, a scris Ciprian Silasi, pe pagina sa de Facebook.

Originar din Sibiu, Ciprian Silasi face parte din Ansamblul Jidvei.

În vârstă de 26 de ani, Sorina Brumariu nu este la prima apariție de acest gen, fiind parte a unui videoclip al formației Deepcentral, filmat la Alba Iulia. Totodată, tânăra a fost remarcată pentru prestația la concursurile de frumusețe, cât și pentru activitatea de machiaj profesional.

Muzica: Gyuri Biraesc si Mitichi
Versuri: Jeni Voina
Actori: Mladin Silasi, Sorina Brumariu, Nina Preda, Ciprian Silasi
Machiaje: Andreea Anghel
Director de imagine: Bogdan Brylynski
Regizor: Mitichi


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea