VIDEO Sorina Brumariu, în rol de mămică, într-un videoclip de muzică populară. O prinde de minune

Sorina Brumariu01Albaiulianca Sorina Brumariu este personaj central al unui videoclip de muzică populară, filmat în satul Rimetea, din județul Alba.

Se pare că meleagurile noastre i-au oferit interpretul Ciprian Silasi ingredientele unui videoclip de succes: o imagine deosebită într-o localitate aflată la poalele Munților Apuseni și o tânără frumoasă originară din Alba Iulia, pe care straiele populare și rolul de mămică o prind de minune.

ELIT

Sorina Brumariu02Piesa are 5 minute și 32 de secunde și se numește ”Mama-i numai una-n lume”. Videoclipul înfățișează aspecte ale vieții de familie, într-o zi senină de vară. Cele patru personaje: Mladin Silasi, Sorina Brumariu, Nina Preda și Ciprian Silasi par a fi o familie și trăiesc în aceiași locuință, însă atât interpretul, cât și Mladin Silasi (băiatul) își găsesc echilibrul alături de persoana care le-a dat viață, pentru că ”Mama-i numai una-n lume”.

Videoclipul poate reprezenta și trecerea firească a timpului înfățișând aceleași personaje, în două etape diferite ale vieții, copilărie și maturitate. Și în această situație conchidem prin a spune că, indiferent de vârstă, ”Mama-i numai una-n lume”.

”Mama-i numai una-n lume e cea mai de suflet melodie a mea. Am muncit cu multi oameni faini si profesionisti si a iesit ceea ce vedeti si auziti. Le multumesc tuturor si va doresc sa va regasiti in povestea si versurile piesei”, a scris Ciprian Silasi, pe pagina sa de Facebook.

Originar din Sibiu, Ciprian Silasi face parte din Ansamblul Jidvei.

În vârstă de 26 de ani, Sorina Brumariu nu este la prima apariție de acest gen, fiind parte a unui videoclip al formației Deepcentral, filmat la Alba Iulia. Totodată, tânăra a fost remarcată pentru prestația la concursurile de frumusețe, cât și pentru activitatea de machiaj profesional.

Muzica: Gyuri Biraesc si Mitichi
Versuri: Jeni Voina
Actori: Mladin Silasi, Sorina Brumariu, Nina Preda, Ciprian Silasi
Machiaje: Andreea Anghel
Director de imagine: Bogdan Brylynski
Regizor: Mitichi

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

4 Comentarii

geo 6 octombrie 2014 at 23:37

un videoclip reusit… insa protagonista putea lasa la o parte fardurile si oja alba… chiar strica imaginea generala

xsulescu 7 octombrie 2014 at 11:56

Cel mai tare e ca solistul (cantaret de folclor romanesc) si-a facut videoclipul cu case unguresti (de fapt elvetiene) de la Rimetea. E intr-un fel firesc, casele de la Rimetea s-au pastrat asa cum se cuvine, alea ”vechi” romanesti au faianta pe peretii exteriori si acoperis din tabla de aluminiu de la tipografii 🙂

m 7 octombrie 2014 at 12:18

wtf is sorina brumariu ? never hear about her…

ardelean 8 octombrie 2014 at 9:47

Suna bine , dar unghii vopsite si festeala pe fata transforma chipul, care se vrea a fi folclor , in ceva etno .

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...