Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO Sorina Brumariu, în rol de mămică, într-un videoclip de muzică populară. O prinde de minune

Dragoş Suciu

Publicat

în

Albaiulianca Sorina Brumariu este personaj central al unui videoclip de muzică populară, filmat în satul Rimetea, din județul Alba.

Se pare că meleagurile noastre i-au oferit interpretul Ciprian Silasi ingredientele unui videoclip de succes: o imagine deosebită într-o localitate aflată la poalele Munților Apuseni și o tânără frumoasă originară din Alba Iulia, pe care straiele populare și rolul de mămică o prind de minune.

Sorina Brumariu02Piesa are 5 minute și 32 de secunde și se numește ”Mama-i numai una-n lume”. Videoclipul înfățișează aspecte ale vieții de familie, într-o zi senină de vară. Cele patru personaje: Mladin Silasi, Sorina Brumariu, Nina Preda și Ciprian Silasi par a fi o familie și trăiesc în aceiași locuință, însă atât interpretul, cât și Mladin Silasi (băiatul) își găsesc echilibrul alături de persoana care le-a dat viață, pentru că ”Mama-i numai una-n lume”.

Videoclipul poate reprezenta și trecerea firească a timpului înfățișând aceleași personaje, în două etape diferite ale vieții, copilărie și maturitate. Și în această situație conchidem prin a spune că, indiferent de vârstă, ”Mama-i numai una-n lume”.

”Mama-i numai una-n lume e cea mai de suflet melodie a mea. Am muncit cu multi oameni faini si profesionisti si a iesit ceea ce vedeti si auziti. Le multumesc tuturor si va doresc sa va regasiti in povestea si versurile piesei”, a scris Ciprian Silasi, pe pagina sa de Facebook.

Originar din Sibiu, Ciprian Silasi face parte din Ansamblul Jidvei.

În vârstă de 26 de ani, Sorina Brumariu nu este la prima apariție de acest gen, fiind parte a unui videoclip al formației Deepcentral, filmat la Alba Iulia. Totodată, tânăra a fost remarcată pentru prestația la concursurile de frumusețe, cât și pentru activitatea de machiaj profesional.

Muzica: Gyuri Biraesc si Mitichi
Versuri: Jeni Voina
Actori: Mladin Silasi, Sorina Brumariu, Nina Preda, Ciprian Silasi
Machiaje: Andreea Anghel
Director de imagine: Bogdan Brylynski
Regizor: Mitichi


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

JOI: Spectacolul „Scufița roșie”, la Teatrul de Păpuși „Prichindel”, de Ziua Națională a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Teatrul de Păpuși „Prichindel” sărbătorește Ziua Națională a României printr-un spectacol care aduce zâmbete și bună dispoziție – „Scufița roșie”, în data de 30 noiembrie.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

 

Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită la spectacol, în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a Românilor. Haideți să sărbătorim împreună, prin teatru, acest eveniment al nostru, al tuturor!

Așadar, vă așteptăm cu mult drag joi, 30 noiembrie 2023, de la orele 12:00, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel”, la spectacolul care aduce zâmbete și bună dispoziție – „Scufița roșie”, regia Viorica Boda și Teodora Popa. Intrarea este gratuită!!

Așa vă vom întâmpina, veseli, cu cântec și pregătiți de poveste:

„La teatrul nostru bine aţi venit,
O să jucăm şi-n astă dimineaţă.
Păpuşile frumos s-au pregătit
Unei poveşti să-i dea şi astăzi viaţă.”

„Scufița roșie”

Scenariul: Cristian Pepino
Regia și distribuția: Viorica Boda și Teodora Popa
Scenografia, sculptura și pictura: Marian Sandu și Oriana Pelladi
Muzica: Levente Szöcs

Regia tehnică: Elena Madaras
Lumini: Ovidiu Tămășan
Sunet: Florin Andrea
Mașinist: Gheorghe Hațegan


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare